Θεσσαλονίκη: Κλειστό το σπίτι του Κεμάλ το διάστημα 24-27 Ιουλίου
Το συγκεκριμένο διάστημα θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης – Την Παρασκευή 24 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία
Κλειστό θα είναι το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκστη Θεσσαλονίκη για την περίοδο 24-27 Ιουλίου.
Σύμφωνα με ανάρτηση του τουρκικού προξενείου, το συγκεκριμένο διάστημα θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.
Πάντως, την Παρασκευή 24 Ιουλίου, ημερομηνία από την οποία το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ δεν θα είναι επισκέψιμο, έχει προγραμματιστεί η πρώτη μουσουλμανική προσευχή στηνΑγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, μετά το διάταγμα τουΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τη μετατρέψει σε τζαμί.
DUYURU
Atatürk Evi, gerçekleştirilecek bakım nedeniyle 24-27 Temmuz 2020 tarihleri arasında ziyarete kapalı...
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.