Τη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν την 81η επέτειο από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ επισκέφθηκαν, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, εκατοντάδες Τούρκοι.
Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Κεμάλ, όπου στεγάζεται και το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν σήμερα Τούρκοι όλων των ηλικιών, κρατώντας σημαίες της γειτονικής χώρας.
Να σημειωθεί ότι η σημερινή μέρα αποτελεί επίσημη αργία στη γείτονα χώρα.
Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης:
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events