Ο 45χρονος που εισέβαλε στον δύο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται η ΔΟΥοδηγήθηκε μετά τις 8 σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια και βρέθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τοπικά μέσα, δεν συνεργάστηκε με τις Αρχές ενώ φέρεται να μην είπε κουβέντα κατά την απολογία του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, ο 45χρονος δράστης έδειχνε να είναι στα χαμένα, χωρίς να έχει ιδιαίτερη επαφή για επικοινωνία. Η όλη μεταφορά του εντός του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης γινόταν με αναπηρικό καρότσι.
Ο 45χρονος άντρας δεν είπε κουβέντα σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, ενώ σε όλη την Ανακριτική διαδικασία διατηρούσε βλέμμα απλανές.
Ο ίδιος δεν συνοδευόταν από κάποιο δικηγόρο ενώ η διαδικασία της Ανάκρισης πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από το πάρκινγκ του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης.
Κλείσιμο
Ο 45χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και διατάχθηκε η μεταγωγή του στις φυλακές Γρεβενών.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.