Eπίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: «Πήγε με σκοπό να σκοτώσει», λένε οι συγγενείς των τραυματιών

Eπίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: «Πήγε με σκοπό να σκοτώσει», λένε οι συγγενείς των τραυματιών

Τι λέει ο διευθυντής της ΔΟΥ που ακινητοποίησε τον δράστη στο protothema.gr

koz01__1_
Ο διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης, κ. Ιωάννης Ποδιώτης σοκαρισμένος μίλησε στο protothema.gr για τη στιγμή που ο δράστης εισέβαλε στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και αρχίσε να χτυπά τους υπαλλήλους. Ο Ιωάννης Ποδιώτης αντιλαμβανόμενος τον πανικό και βλέποντας τους υπαλλήλους του να αιμορραγούν από τα χτυπήματα του δράστη κατάφερε με τη βοήθεια συναδέρφων του να τον ακινητοποιήσει.

«Είναι πολύ άσχημες οι στιγμές ,πραγματικά. Ο δράστης μπήκε μέσα στο κτίριο κρατώντας έναν σάκο , έδωσε τα στοιχεία του κανονικά στον έλεγχο που του έγινε στην είσοδο του κτιρίου λόγω του κορωνοιού και κατόπιν ανέβηκε στο δεύτερο όροφο .Ξαφνικά έβγαλε από το σάκο το τσεκούρι κι άρχισε να χτυπά τους υπαλλήλους στο κεφάλι . Από όσο γνωρίζω ο ένας από τους τραυματίες , ο άντρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση» είπε στο protothema.gr

«Πήγε με σκοπό να σκοτώσει» υποστηρίζουν οι συγγενείς των τραυματιών

«Ο άνθρωπος αυτός πήγε στην εφορία με σκοπό να σκοτώσει . Μπήκε μέσα στο ασανσέρ, ανέβηκε στο δεύτερο όροφο κρατώντας ένα κόκκινο σάκο όπου μέσα είχε βάλει το τσεκούρι . Όταν έφτασε στον όροφο με τους υπαλλήλους και του είπαν ότι «κύριε δεν ανήκετε σε αυτή τη ΔΟΥ» κατέβασε το σακίδιο από την πλάτη του, έβγαλε το τσεκούρι κι άρχισε να χτυπά τον άντρα στο κεφάλι . Και στη συνέχεια κυνήγησε και χτύπησε τις γυναίκες με το τσεκούρι ενώ η μια από αυτές στην προσπάθειά της να σωθεί έπεσε και χτύπησε».

Ο διεθυθυντής της ΔΟΥ κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Ήταν αμίλητος όση ώρα χτυπούσε τους υπαλλήλους με το τσεκούρι αλλά όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί είπε: «Σας άρεσε , τώρα;» λέει στο protothema.gr ένας από τους συγγενείς των τραυματιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Μεγάλη φωτιά στο Λαύριο - Εκκενώνονται προληπτικά τέσσερις οικισμοί και κατασκήνωση

ΕΛΑΣ: Οι συλληφθέντες από την ΑΣΟΕΕ επιτέθηκαν με μολότοφ και καδρόνια - Δείτε φωτογραφίες

Ουκρανή παρουσιάστρια έχασε το δόντι της σε ζωντανή μετάδοση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης