Πρεμιέρα σήμερα για τις θερινές εκπτώσεις, με τους εμπόρους της Θεσσαλονίκης να δηλώνουν επιφυλακτικοί αν και κατά πόσο θα ενισχυθούν τελικά οι τζίροι των ταμείων τους. Οι εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου, ξεκίνησαν στον απόηχο των προσφορών, με τις οποίες οι έμποροι της πόλης προσπάθησαν να ...ξορκίσουν τη μειωμένη καταναλωτική κίνηση, χωρίς επιτυχία, ωστόσο, στις περισσότερες φορές.
Eλάχιστες ήταν οι σακούλες στα χέρια των καταναλωτών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του voria.gr, ενώ τα περισσότερα καταστήματα ήταν άδεια.
«Έχουμε μειώσει τις τιμές μας, έως και 70%, τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής προκειμένου ο πελάτης να αισθάνεται ασφαλής. Ελπίζω να υπάρξει τόνωση της κίνησης τις επόμενες ημέρες καθώς σήμερα, οι περισσότεροι εξαντλούνται σε αναγνωριστικές βόλτες» αναφέρει έμπορος ενδυμάτων στην οδό Τσιμισκή.
Διαφορετική είναι η εικόνα έξω από πολυεθνικές αλυσίδες ενδυμάτων, όπου από νωρίς το πρωί αρκετοί Θεσσαλονικείς και κυρίως Θεσσαλονικιές συνέρευσαν, δημιουργώντας ουρές, μη τηρώντας, όμως τις απαραίτητες αποστάσεις και χωρίς μάσκες.
Ήδη από το Σαββατοκύριακο αλυσίδες καταστημάτων ενημέρωναν με sms και μηνύματα στο viber για τις εκπτώσεις που ξεκινούν από σήμερα. Παράλληλα δεν παρέλειπαν να υπενθυμίσουν πως οι αγορές μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, τακτική που έχει κερδίσει πολλούς νέους οπαδούς τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της πορείας του κορωνοϊού και της ανησυχίας που δημιουργεί.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.