Βρέθηκε οπλοστάσιο με πολεμικά τυφέκια στο Αγρίνιο

Βρέθηκε οπλοστάσιο με πολεμικά τυφέκια στο Αγρίνιο

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου

agrinio
Από «κόσκινο» περνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τις δραστηριότητες ενός κατοίκου περιοχής του Αγρινίου, για να εξακριβώσουν αν είχε εμπλακεί σε κυκλώματα παρανομίας μετά την σύλληψή του και τον εντοπισμό ενός μεγάλου αριθμού παράνομων όλων στην κατοικία του.

Ο δράστης συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, όταν οι αστυνομικοί έκαναν εκτενή έρευνα στην κατοικία του και κατέσχεσαν δύο πολεμικά τυφέκια, ένα Καλάσνικοφ και ένα Enfield, ένα περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο, μια βαλλίστρα με 25 βέλη, 460 φυσίγγια και 18 κάλυκες πολεμικών τυφεκίων, 150 φυσίγγια πιστολιού 9 mm, 84 φυσίγγια 32 mm, 245 κυνηγετικά φυσίγγια,50 φυσίγγια κρότου και 1.000 σφαιρίδια αεροβόλου όπλου!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου για τα όπλα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Οι αστυνομικοί έστειλαν τα δύο πολεμικά τυφέκια και το περίστροφο στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας όπου θα γίνει βαλλιστική εξέταση για να εξακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και πού.
Agrinio-oplostasio

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στη Θάσο

Κως: Έπιασαν διαρρήκτες με κλεμμένα ποδήλατα και ναρκωτικά

Γωγώ Τσαμπά: «Δεν γίνεται να πας στο πανηγύρι και να μην χορέψεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης