Folli Follie: Κλήθηκε σε απολογία η οικογένεια Κουτσολιούτσου και ακόμα 27 κατηγορούμενοι

Folli Follie: Κλήθηκε σε απολογία η οικογένεια Κουτσολιούτσου και ακόμα 27 κατηγορούμενοι

Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τον Σεπτέμβριο

folli-follie
Για σειρά κακουργηματικών κατηγοριών που αφορούν στο μεγάλο σκάνδαλο της Folli Follie απολογούνται στις αρχές Σεπτεμβρίου τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου. Ειδικότερα, ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης Κουτσολιούτσος εμφανίστηκαν χθες, Δευτέρα, στην 35η ανακρίτρια καθώς έλαβαν κλήση για απολογία.

Ζήτησαν όμως και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμαστούν. Κατά πληροφορίες, η προθεσμία που τους δόθηκε από την ανακρίτρια είναι για τις 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί ο Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος θα απολογηθούν στην ανακρίτρια για τα εξής πέντε κακουργήματα: απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία. Η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.

Ακόμη κλήσεις για απολογία έλαβαν και ακόμα 27 κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Οι απολογίες τους, έπειτα από τις πριθεσμίες που ζήτησαν και έλαβαν αναμένεται να ξκινήσουν περί τα τέλη Αυγούστου.

Να σημειωθεί πως ο κύκλος των εμπλεκομένων προσώπων στην υπόθεση διευρύνθηκε, καθώς στο πλαίσιο της ανακρισης απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος κι άλλων προσώπων εκτός εκείνων που είχαν διωχθεί ποινικά από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Τέλος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μόνο δύο κατηγορούμενοι δεν ανταποκρίθηκαν στην κλήση της ανακρίτριας και δεν αποκλείεται σε βάρος τους να εκδωθούν εντάλματα για την σύλληψή τους, αν δεν παρουσιαστούν στην ανακρίτρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Όλοι ψάχνουν την White Porscha μετά τις καταγγελίες Καλογρίτσα - Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ

Τζίνα Αλιμόνου vs Παύλου Βαρδινογιάννη: H επιμέλεια των παιδιών στην «πολύ καλή μητέρα» Τζίνα

Δείτε βίντεο: Στα κρατητήρια του «Ελ. Βενιζέλος» 17 Ουκρανοί - Αγνόησαν την απαγόρευση εισόδου στη χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης