Τζίνα Αλιμόνου vs Παύλου Βαρδινογιάννη: H επιμέλεια των παιδιών στην «πολύ καλή μητέρα» Τζίνα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
tzina-limonou--arthrou

Πριν από δύο εβδομάδες το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας και την εξέταση του αποδεικτικού υλικού ότι η ηθοποιός είναι μια πολύ σωστή μητέρα - Ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση ο πρώην σύζυγός της Παύλος Βαρδινογιάννης

Σύμφωνα με τον Γκαίτε, «ο έρωτας είναι κάτι ιδεώδες, ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδεώδους με το πραγματικό δεν μένει ποτέ ατιμώρητη». Η ρήση του Γερμανού φιλοσόφου μάλλον ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη, κάτι που διαπίστωσαν όλοι τα τελευταία τρία χρόνια όπου ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συναντιούνται συχνά στις δικαστικές αίθουσες και διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Το σκληρό διαζύγιο του πρώην ζευγαριού εξακολουθεί να παράγει νέα επεισόδια σε ό,τι αφορά την επιμέλεια των παιδιών, τη διατροφή και όχι μόνο, με το τελευταίο να εκτυλίσσεται πριν από δυο-τρεις εβδομάδες στο Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου συζητήθηκε η οριστική ανάθεση της επιμέλειας των τεσσάρων τέκνων που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του δεκαετούς έγγαμου βίου τους. Εκεί όπου ακούστηκαν για άλλη μία φορά τα υπέρ και τα κατά των δύο αντιδίκων, εξετάστηκαν μάρτυρες και παρουσιάστηκε αποδεικτικό υλικό των δύο πλευρών, καθώς και τα επιχειρήματά τους. Η απόφαση λοιπόν που εξέδωσε το δικαστήριο δίνει οριστικά την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών στη μητέρα, αφού, σύμφωνα με την έδρα, η Τζίνα Αλιμόνου απέδειξε ότι είναι πολύ καλή μητέρα.

Οι συνήγοροι του Παύλου Βαρδινογιάννη προσπάθησαν να αποδείξουν το αντίθετο για πολλοστή φορά, αφού η επιμέλεια των τέκνων είναι κυρίαρχο ζητούμενο από την αρχή της δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού. Πλέον, μετά την απόφαση ο επιχειρηματίας αναμένεται να καταθέσει έφεση και να οριστεί νέα δικάσιμος στο Εφετείο Αθηνών, ανοίγοντας το επόμενο κεφάλαιο στη διαμάχη με την πρώην σύζυγο του.

Πότε θα τελειώσει

Πολλοί αναρωτιούνται πότε θα τελειώσει αυτό το ηχηρό, όπως εξελίχθηκε, διαζύγιο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάποτε αγαπήθηκαν και έζησαν μαζί για δέκα χρόνια εντός και -κυρίως- εκτός Ελλάδας. Η απάντηση δεν είναι εύκολο να δοθεί, αφού μέχρι τώρα οι δύο πλευρές έχουν κοντραριστεί πάνω από δέκα φορές στις δικαστικές αίθουσες για ποικίλα ζητήματα που αφορούν τη λύση του γάμου τους.
f2
Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα καθώς και για δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οταν βρίσκεται στην Ελλάδα, μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους κατά τη σχολική περίοδο

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης επέλεξε να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών τους και για να την πάρει θα έπρεπε να αποδείξει ότι η Τζίνα Αλοιμόνου ήταν ακατάλληλη ως μητέρα. Ξεκίνησε με ασφαλιστικά μέτρα διεκδικώντας την προσωρινή επιμέλεια και έκτοτε ακούστηκαν πάρα πολλά -ακόμη και στην τελευταία ακροαματική διαδικασία- για την ηθοποιό, η οποία κατηγορήθηκε από την πλευρά του για χρήση ουσιών, για συμμετοχή σε όργια που λάμβαναν χώρα σε πασίγνωστο ιδιωτικό κλαμπ, καθώς και ότι διήγαγε έκλυτο βίο. Το Πρωτοδικείο τα απέρριψε όλα, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες δίκες, αναγνωρίζοντας στην Αλιμόνου, με βάση το αποδεικτικό υλικό, ότι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της είναι τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον επιχειρηματία.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα καθώς και για δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οταν βρίσκεται στην Ελλάδα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους κατά τη σχολική περίοδο. Κατά γενική ομολογία και πέρα από τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του, είναι ένας πατέρας που αγαπάει πολύ τα παιδιά του και τις ερχόμενες μέρες θα τα έχει για έναν ολόκληρο μήνα διακοπών μαζί του. Εξακολουθεί να κινείται μεταξύ ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, και Ελλάδας, την οποία επισκέπτεται τακτικά για να βλέπει τη μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα.

Σε ό,τι αφορά τη δικαστική διαμάχη του με την Τζίνα Αλιμόνου, εκκρεμούν ουκ ολίγα δικαστήρια προκειμένου να διευθετηθεί το τελικό ύψος της μηνιαίας διατροφής που θα δίνει αλλά και τουλάχιστον ένα ποινικό, που αφορά τις κατηγορίες εναντίον της για χρήση ουσιών και έκλυτο βίο. Μέχρι στιγμής η μόνη τελική απόφαση που έχει βγει στις αρχές του χρόνου αφορά τη λύση του γάμου τους που κατέστησε και τους δύο ελεύθερους να συνεχίσουν σε διαφορετικά μονοπάτια τη ζωή τους.

Τέλος εποχής

Η ηθοποιός από τον περασμένο Ιανουάριο είναι επίσημα ελεύθερη και ωραία να συνεχίσει τη ζωή της μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, από τη στιγμή που της κοινοποιήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου που έλυσε τον γάμο της με τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη. Ενας γάμος που ξεκίνησε να παρουσιάζει προβλήματα το καλοκαίρι του 2017, με κυριότερο αυτό που είχε να κάνει με τη ζωή του ζευγαριού στην Αμερική. Η επιθυμία της Τζίνας Αλιμόνου να μεγαλώσουν τα παιδιά στην Ελλάδα και όχι στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, όπου έμεναν μόνιμα, βρήκε εντελώς αντίθετο τον σύζυγό της.

Μετά την αποστολή των πρώτων εξωδίκων, η Αλιμόνου παρέλαβε την αγωγή διαζυγίου παρόλο που η ίδια επιθυμούσε να βρεθεί μια χρυσή τομή ώστε να μη χωρίσουν.

Ηταν φθινόπωρο του 2017, όταν ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Εχουν διεξαχθεί περί τις 40 και πλέον δίκες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ τρία χρόνια περίπου χρόνια μετά, η Τζίνα Αλιμόνου κατέστη επίσημα πλέον διαζευγμένη από τον επιχειρηματία και πατέρα των τεσσάρων παιδιών τους.

Στην απόφαση λύσης του γάμου τονίστηκε ότι η ευθύνη για το διαζύγιο βαραίνει και τις δύο πλευρές που δεν κατάφεραν να βρουν κοινή συνισταμένη ώστε να εξομαλυνθεί η κρίση που ξέσπασε.

Σύμφωνα με το δικόγραφο, για άλλη μία φορά η Τζίνα Αλιμόνου παραμένει μια εξαίρετη μητέρα, η οποία κάνει το καλύτερο για τα παιδιά της. Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, δείχνει «ανυπέρβλητη μητρική αγάπη», ενώ σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες που κατά καιρούς τής έχει προσάψει ο πρώην πλέον σύζυγός της απορρίφθηκαν και τότε όλες ως ανυπόστατες.

Στις δίκες που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές οι ανυπέρβλητες διαφορές όξυναν την έντονη δικαστική διαμάχη ανάμεσα. Η επιμονή του Παύλου Βαρδινογιάννη στο ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών, αλλά και οι κατηγορίες περί χρήσης ουσιών ήταν το κερασάκι στην τούρτα της σκληρής δικαστικής διαμάχης που συνεχίζεται τους επόμενους μήνες με νέα επεισόδια.

Οπως έλεγε προ ημερών κοινός γνωστός του πρώην ζεύγους, μπορεί να ήρθε το τέλος εποχής, αλλά δεν ήρθε ακόμη το οριστικό τέλος στο πολύκροτο διαζύγιό τους, που εξακολουθεί να παράγει ειδήσεις.
alimonou_ar

Σκληρή αντιπαράθεση

Από το καλοκαίρι του 2018, όταν το δικαστήριο επιδίκασε μηνιαία διατροφή ύψους 34.000 ευρώ στην ηθοποιό, ποσό που αφορά στο σύνολο του σχεδόν τις ανάγκες των τεσσάρων παιδιών, η αντιπαράθεση οξύνθηκε. Τη συγκεκριμένη απόφαση προσέβαλε ο Παύλος Βαρδινογιάννης καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία πέτυχε να μειώσει το ποσό κατά 14.000 ευρώ.

Την απόφαση προσέβαλε με τη σειρά της η Τζίνα Αλιμόνου και στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου το δικαστήριο ανέτρεψε τα ασφαλιστικά μέτρα και επανέφερε το ποσό της μηνιαίας διατροφής στα 34.000 ευρώ.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης καταβάλλει κανονικά το ποσό, αλλά επιμένει ότι η οικονομική του κατάσταση δεν είναι τέτοια που να μπορεί να το κάνει. Ως επιχειρηματίας, δεν του αρέσει να χάνει, κάτι που ισχύει για όλους τους ανθρώπους της κοινωνικής τάξης στην οποία ανήκει. Αυτό το διαπίστωσε και η πρώην πλέον γυναίκα του με την οποία ήταν παντρεμένος για δέκα χρόνια, όταν προσπάθησε πριν από τρία χρόνια να τον πείσει να μην επιστρέψουν στην Αμερική, αλλά να μείνουν στην Ελλάδα.

Η ίδια θεωρούσε ότι τα παιδιά τους θα μεγάλωναν καλύτερα εδώ και όχι στο άχρωμο Κονέκτικατ, ενώ ο Παύλος Βαρδινογιάννης πίστευε πως η οικογένειά του θα έπρεπε να είναι εκεί όπου ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Η διαφωνία αυτή σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη των διαδικασιών του διαζυγίου ανάμεσα στο ζευγάρι, που ξεκίνησαν με τρία εξώδικα του επιχειρηματία στην Τζίνα Αλιμόνου. Με αυτά την καλούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ μαζί με τα παιδιά τους και όταν αυτό δεν συνέβη της κοινοποίησε την αίτηση διαζυγίου, η οποία ήταν και η αφετηρία για μια έντονη δικαστική αντιπαράθεση που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Handelsblatt: Έναν χρόνο μετά την εκλογή του, οι Έλληνες βάζουν καλό βαθμό στον Μητσοτάκη

Έως 3.464 ευρώ αναδρομικά την Πέμπτη σε 235.000 δικαιούχους επικουρικών συντάξεων

Σοκάρει νέο ντοκουμέντο για τον ψευτογιατρό: Πόζαρε «ντυμένος» χειρουργός με... νυστέρι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (28)

Κώστας

Η χαρά του κάθε κακομοίρη να μαθαίνει ότι και ο Βαρδινογιαννης απέτυχε στον γάμο του.

λεων

Μα θα βλεπει ο πατερας τα παιδια του 2 ημερες τρεις ωρες και 28 δευτερολεπτα ,ο πατερας...Ρε πατε καλα .Ανδρες προσοχη οι γυναικες εχουν κανει επαγγελμα τον γαμο οπως ειπε και καποιος πιο κατω.

πατερας δημητριου υψηλαντοπουλου

Ενας σοβαρος αντρας ποτε δεν ασχολειται με πρωην μπαροβια που την λενε .. ΄΄τζινα΄΄ αν ασχοληθεις..μετα το ενα φερνει το αλλο..

Δημήτριος Υψηλαντοπουλος

Πατέρα, ο λόγος σου αλήθεια. Παρεσυρθην... Ζητω συγχώρεση... +ο επισκοπος Βλαχομπογδανιας και έξαρχος Ρότερνταμ Δημήτριος Υψηλαντοπουλος κατά κόσμον Χρήστος Γατος

Ρεαλιστης

Ότι αρχίζει με χαρά τελειώνει με καρρα

Μαικ

Τα εχω με τον εαυτο μου που ακομα σ'αγαπω...

ονομα

πληρωνε τωρα μα@@@ δεν σου αρεσε μια κοπελα της ταξης σου ηθελες ''μοντελο''

ΓΙΩΡΓΟΣ

Η ΑΛΙΜΟΝΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ .. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ..

Ουστ

Απο τους βλακες τα τρωνε μονο μεγαλε ... Εεε ας τα φαει και καποιος απο τους πλουσιους, μονο οι πλουσιοι θα τα τρωνε? "Ανακατανομη πλουτου" λεγεται ... μαζευουνε λες και θα τα παρουν στην αλλη ζωη.

Νομίζω

Μερικές έχουν κάνει το γάμο επάγγελμα.

Γαμήλιος

Γνωρίζετε πόσο κακό έκανε η Τζίνα Αλοιμόνου, άθελά της, ματαιώνοντας σχέσεις με "καλά παιδιά" που προορίζοταν για γάμο; Ένα λαχείο κέρδισε αυτή, 1000 λαχεία χάθηκαν! Από εμπειρία από συγγενικό μου πρόσωπο (αδελφόν μου).

Χχχ

Αν δεν ήταν Βαρδινογιάννης ούτε καν θα γύρναγε να τον κοιτάξει ...!

Cynical

ΚΑΝΕΝΑΣ άνδρας με μυαλό (και χρήματα) δεν παντρεύεται ούτε τεκνοποιεί τη σήμερον ημέρα .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης