LIVE

Κορωνοϊός

Τζίνα Αλιμόνου: Ελεύθερη, ωραία και με διαζύγιο

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
1

Πριν από δύο εβδομάδες κοινοποιήθηκε η απόφαση για τη λύση του γάμου της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη μετά από δυόμισι χρόνια δικαστικής διαμάχης - Παραμένει το σίριαλ με τη μηνιαία διατροφή, καθώς ο επιχειρηματίας αρνείται να πληρώνει τις 34.000 ευρώ που έχουν επιδικαστεί και, επικαλούμενος πτώχευση, ζητά το ποσό να πέσει στις 7.000 ευρώ

Η ηθοποιός εδώ και περίπου δύο εβδομάδες είναι πλέον και επίσημα ελεύθερη και ωραία να συνεχίσει τη ζωή της μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, αφού της κοινο­ποιή­θηκε η απόφαση του δικα­στηρίου που έλυσε τον γάμο της με τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη.

Εναν γάμο με διάρκεια μιας δεκαετίας, ο οποίος, όμως, άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα από το καλοκαίρι του 2017, με κυριότερο αυτό της διαμονής του ζευγαριού στις ΗΠΑ. Η επιθυμία της κυρίας Αλιμόνου να μεγαλώσουν τα παιδιά στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική, όπου έμεναν μόνιμα, βρήκε εντελώς αντίθετο τον σύζυγό της. Μετά την αποστολή των πρώτων εξωδίκων η ίδια παρέλαβε την αγωγή διαζυγίου του κ. Βαρδινογιάννη παρά την επιθυμία της να βρεθεί μια χρυσή τομή.

Ηταν φθινόπωρο του 2017 όταν ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη μεταξύ τους, η οποία ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη σε ό,τι αφορά τη μηνιαία διατροφή. Στην απόφαση λύσης του γάμου τους τονίζεται ότι η ευθύνη για το διαζύγιο βαραίνει και τις δύο πλευρές επειδή δεν κατάφεραν να βρουν μια κοινή συνισταμένη ούτως ώστε να εξομαλυνθεί η κρίση που ξέσπασε σε αυτόν. Οπως αναφέρεται στο δικόγραφο, για άλλη μια φορά η κυρία Αλιμόνου παραμένει μια εξαίρετη μητέρα, η οποία κάνει το καλύτερο για τα παιδιά της, αναφέροντας χαρακτηριστικά το γεγονός ότι η ηθοποιός τα θήλαζε για 5 έτη. Για την ακρίβεια, μάλιστα, αναφέρεται ότι δείχνει «ανυπέρβλητη μητρική αγάπη». Οσο για τις κατηγορίες που κατά καιρούς της έχει προσάψει ο πρώην πλέον σύζυγός της, τις απέρριψε όλες ως ανυπόστατες.
ds_2
Στην απόφαση λύσης του γάμου της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη ο πρόεδρος του δικαστηρίου επισήμανε ότι φταίνε και οι δύο επειδή δεν κατάφεραν να ρίξουν γέφυρες συναίνεσης για να τον σώσουν

Στο δικαστήριο της περασμένης Δευτέρας εμφανίστηκαν και οι δύο σύζυγοι για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους. Η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη επιθυμεί να λάβει ο ίδιος την επιμέλεια των τέκνων και να μεταβούν αυτά στην Αμερική. Υποστήριξε για άλλη μία φορά τις αιτιάσεις για χρήση ουσιών και αλκοόλ από την κυρία Αλιμόνου, ζητώντας τη διενέργεια εξέτασης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, ενώ ο μάρτυράς του κατέθεσε πως η κυρία Αλιμόνου αφήνει τα παιδιά κλειδωμένα στο σπίτι για να πηγαίνει ταξίδια. Από τη δική της πλευρά η κυρία Αλιμόνου τόνισε ότι η επιμέλεια των παιδιών θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια και να διαμείνουν στην πατρίδα τους με την ευρύτερη οικογένειά τους. Απέρριψε το αίτημα της εξέτασης που ζητά ο κ. Βαρδινογιάννης, δηλώνοντας ότι έχει υποβληθεί σε εξετάσεις σε τρία πανεπιστημιακά κέντρα του εξωτερικού ήδη από τη στιγμή που πληροφορήθηκε την κατηγορία που της προσάπτει.

Ενα άλλο ζήτημα που τέθηκε είναι οι συναντήσεις του πατέρα με τα παιδιά να λαμβάνουν χώρα μόνο στην Ελλάδα, λόγω του φόβου της μητέρας τους να αποσπαστούν από την ίδια για να πάνε να μείνουν στην Αμερική.

Οσον αφορά στη διατροφή, η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη τόνισε πως ο ίδιος έχει πτωχεύσει και ότι η ζωή που ζει ουσιαστικά καλύπτεται είτε από την οικογένεια του πατέρα του είτε από τα παιδιά του από προηγούμενο γάμο.

Τέλος, έκανε αναφορά στο καινούριο επιχειρηματικό εγχείρημα της κυρίας Αλιμόνου, το κανάλι της στο ΥοuTube, το οποίο μαζί με έναν ρόλο στην τηλεόραση θα μπορούσαν να της αποφέρουν τουλάχιστον 5.000 ευρώ μηνιαίως. Αντιθέτως η πλευρά της κυρίας Αλιμόνου υποστηρίζει ότι ο ίδιος ζει μια ζωή ζάπλουτου ανθρώπου, ότι λόγω πτώχευσης δεν εμφανίζει εισόδημα στο όνομά του, καθώς και ότι όλα τα ποσά που ζητάει ως διατροφή των παιδιών και της ίδιας είναι υπολογισμένα συντηρητικά και μάλιστα πολύ χαμηλότερα από αυτά που είχαν συνηθίσει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Οσο για τις κατηγορίες που κατά καιρούς της έχει προσάψει ο πρώην πλέον σύζυγός της, αυτές απορρίφθηκαν στο σύνολό τους στις δίκες που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες όξυναν την έντονη διαμάχη τους. Την περασμένη Δευτέρα ο κ. Βαρδινογιάννης επανήλθε σε αυτές τις αναπόδεικτες κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η ίδια η πρώην σύζυγός του φέρεται να του είχε πει μία φορά ότι κάνει χρήση ουσιών.
Η εμμονή του κ. Βαρδινογιάννη στο συγκεκριμένο ζήτημα αποτέλεσε θέμα σχολιασμού στον ευρύ κύκλο του πρώην ζευγαριού, λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του επιχειρηματία, μια καταδίκη που προέκυψε για την υπόθεση μη συμμόρφωσής του σε προσωρινή διαταγή δικαστή μετά από μήνυση που είχε καταθέσει η κυρία Αλιμόνου εις βάρος του.

Οι ταραγμένες διακοπές στη Μύκονο
Τα πρώτα επεισόδια έλαβαν μέρος το πρώτο καλοκαίρι που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση -το 2017-, όταν η κυρία Αλιμόνου ζήτησε από τον τότε σύζυγό της να κάνουν κοινές διακοπές με τα παιδιά τους. Ο τελευταίος αρνήθηκε λέγοντας, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια στο δικαστήριο, ότι θα ερχόταν η σύντροφός του από την Αμερική.

Ετσι η σύζυγός του συνόδευσε τα παιδιά στη Μύκονο, ενώ με μια προσωρινή διαταγή που βγήκε ο επιχειρηματίας την ενημέρωσε ότι το δικαστήριο του επέτρεπε να έχει τα τέσσερα τέκνα τους μέχρι τις 10 Αυγούστου.

«Μου είπε να σηκωθώ και να φύγω», είπε στο δικαστήριο, κάτι που έκανε, ενώ, όπως τόνισε, λόγω της κακής μεταξύ τους σχέσης η επικοινωνία με τα παιδιά τις επόμενες ημέρες κατέληξε να είναι πολύ δύσκολη.
3
Ο επιχειρηματίας εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του είναι χρήστης ουσιών, ζητώντας για πολλοστή φορά εξέταση με δείγμα από το τριχωτό της κεφαλής της, την οποία θέλει να κάνει σε συγκεκριμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Κρήτης

Η κυρία Αλιμόνου πήγε στη Μύκονο για να περάσει και αυτή δυο μέρες με τη μεγάλη τους κόρη και τα τρίδυμα, όπως, όμως, κατέθεσε, ο επιχειρηματίας την άφησε να τα δει για δύο μόλις ώρες. Δύο ημέρες πριν από την καθορισμένη ημερομηνία επιστροφής τους, ο κ. Βαρδινογιάννης κατέθεσε αίτηση για νέα προσωρινή διαταγή, ζητώντας να μείνουν μαζί του τα παιδιά μέχρι το τέλος Αυγούστου. Ο δικαστής απέρριψε το αίτημά του, με τον επιχειρηματία ωστόσο να μην έχει επιστρέψει τα παιδιά στις 10 του μηνός, ως όφειλε, αναγκάζοντας την ηθοποιό να καταθέσει μήνυση εναντίον του στις 12 Αυγούστου. Την επομένη ο κ. Βαρδινογιάννης παρέδωσε τα τέσσερα τέκνα τους στη μητέρα τους και πριν από λίγες εβδομάδες καταδικάστηκε σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ηταν και αυτή ένα από τα πολλά επεισόδια ενός έντονου όπως εκτυλίχθηκε διαζυγίου.
Την περασμένη Δευτέρα οι δύο πρώην σύζυγοι συναντήθηκαν ξανά στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου συζητήθηκε για άλλη μια φορά το ύψος της μηνιαίας διατροφής και το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους.

Η μάχη για τη διατροφή
Μάλιστα η εν λόγω αντιπαράθεση κρατάει από το καλοκαίρι του 2018, όταν το δικαστήριο επιδίκασε μηνιαία διατροφή ύψους 34.000 ευρώ στην ηθοποιό, ποσό που αφορά στο σύνολό του σχεδόν τις ανάγκες των τεσσάρων παιδιών.

Τη συγκεκριμένη απόφαση προσέβαλε ο κ. Βαρδινογιάννης καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία πέτυχε να μειώσει το ποσό κατά 14.000 ευρώ. Το ίδιο έπραξε και η κυρία Αλιμόνου κι έτσι αρχές του περασμένου φθινοπώρου το δικαστήριο ανέτρεψε τα ασφαλιστικά μέτρα και επανέφερε το ποσό της μηνιαίας διατροφής στα 34.000 ευρώ. Ο κ. Βαρδινογιάννης από τότε καταβάλλει κανονικά το ποσό, αλλά επιμένει ότι η οικονομική του κατάσταση δεν είναι τέτοια που να του επιτρέπει να το κάνει. Οπως είχε πράξει και πέρυσι, την περασμένη Δευτέρα ζήτησε να μειωθεί η διατροφή στο ποσό των 7.000 ευρώ. Επίσης επιμένει να διεκδικεί την επιμέλεια των παιδιών, επιθυμώντας να τα πάρει μαζί του στην Αμερική, όπου κατοικεί τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό και εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του κάνει χρήση ουσιών, ζητώντας για πολλοστή φορά εξέταση με δείγμα από το τριχωτό της κεφαλής της, την οποία θέλει να κάνει σε συγκεκριμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Κρήτης. Ο κ. Βαρδινογιάννης είναι ένας άνθρωπος που δεν αρέσκεται στο να χάνει. Αυτό ήταν κάτι που διαπίστωσε και η πρώην πλέον σύζυγός του όταν προσπάθησε πριν από τρία χρόνια να τον πείσει να μην επιστρέψουν στην Αμερική και να μείνουν στην Ελλάδα.

Η ίδια θεωρούσε ότι τα παιδιά τους θα μεγάλωναν καλύτερα εδώ και όχι στο άχρωμο Κονέκτικατ, ενώ ο κ. Βαρδινογιάννης πίστευε ότι η οικογένειά του θα έπρεπε να είναι εκεί που δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Η διαφωνία αυτή ήταν η αιτία να μπουν μπροστά οι διαδικασίες του διαζυγίου ανάμεσα στο ζευγάρι, οι οποίες ξεκίνησαν με τρία εξώδικα του επιχειρηματία στην κυρία Αλιμόνου. Με αυτά την καλούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ μαζί με τα παιδιά τους και όταν αυτό δεν συνέβη της κοινοποίησε την αίτηση διαζυγίου, η οποία ήταν και η αφετηρία για μια έντονη δικαστική διαμάχη που ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Ο πόλεμος των Ρόουζ
Δύο πολύ γνωστοί άνθρωποι που κάποτε ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τα οποία για πολλούς ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους, δεν μπόρεσαν τελικά να γεφυρώσουν τις διαφορές τους.

Στην απόφαση λύσης του γάμου τους ο πρόεδρος του δικαστηρίου επισήμανε ότι φταίνε και οι δύο επειδή δεν κατάφεραν να ρίξουν γέφυρες συναίνεσης για να σώσουν τον γάμο τους. Αποδείχτηκε τελικά πως στη ζωή τίποτε δεν είναι δεδομένο, ακόμη και για δύο ανθρώπους που η πορεία τους έδειχνε ότι θα είναι μαζί για πάντα, και στα εύκολα και στα δύσκολα. Πρόπερσι η διαμάχη τους αφορούσε τη μηνιαία διατροφή που δεν είχε καταβληθεί από τον επιχειρηματία μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2018 και σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών ανερχόταν σε 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ηθοποιό. Ο κ. Βαρδινογιάννης κατέθεσε κάποια μικρά ποσά στο τέλος του εν λόγω μήνα, έχοντας προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Το νέο δικαστήριο στις αρχές του προπερασμένου Ιουλίου αποφάσισε, με βάση τα όσα κατέθεσαν οι δικηγόροι του, να μειώσει προσωρινά το ποσό της διατροφής στις 18.000 ευρώ. Τότε ο κ. Βαρδινογιάννης κατέθεσε στο σύνολο 54.000 ευρώ, λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τη μήνυση της πρώην συζύγου του για μη καταβολή διατροφής. Εκτοτε, σε ό,τι αφορά τη διατροφή, ο επιχειρηματίας ακολούθησε κατά γράμμα τη δικαστική απόφαση, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να τη μειώσει από τα 18.000 στα 7.000 ευρώ. Η απόρριψή τους ήταν απλά άλλη μια μάχη στον πόλεμο του διαζυγίου του με την κυρία Αλιμόνου, αφού ακολούθησε πριν από λίγους μήνες η απόφαση που επανέφερε τη μηνιαία διατροφή στις 34.000 ευρώ.

Αμφότεροι έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ που, έστω και αν δεν το επιθυμούσαν, υφίσταται, αφού δεν γίνεται πλέον να συνυπάρχουν ούτε φιλικά.

Το πράττουν μόνο ως γονείς όταν είναι μαζί με τα παιδιά τους για λίγες ώρες ή κάποιες ημέρες προτού γίνουν ξανά δυο ξένοι στην ίδια πόλη, μέχρι ο κ. Βαρδινογιάννης να αποχωρήσει για την Αμερική. Ο χωρισμός τους εξελίχτηκε σε σίριαλ με πολλά επεισόδια. Το τελευταίο θα μπορούσε να έχει τίτλο «Ελεύθερη και ωραία»...
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (193)

Χαχαχα

Πάρτε το χαμπάρι άθλιοι μισογυνηδες, βρωμοσεξιστες. Εδώ και πολλά χρόνια το πάνω χέρι το έχουν οι γυναίκες, απλά το παίζουμε κ λίγο χαζουλες για να μη θιξουμε κ τον εγωισμό σας και και μετά δε σηκώνεται και η τσουτσου σας! Σας αφήνουμε να φαντασιωνεστε ότι είστε η κεφαλή αλλά στην πραγματικότητα είστε μια τρίχα απο το τέτοιο μας που πάντα μια ζωή υπηρετούσατε ως πίστα δουλικα. Κάτι τέτοιοι "μαγκακοι" σαν το λέγαμενο πολύ σωστά, εισπράττουν τέτοια συμπεριφορά. Και καλά θα κάνει να του πάρει όσα της αναλογούν. Άλλωστε τέτοιου είδους γυναίκες - τερατουργηματα όπως τις χαρακτηριζετε είναι δικό σας δημιούργημα. Φάτε τα λοιπόν στη μάπα! Και να θυμάστε αγαπητά μου όντα γυναίκες αν δεν σταματήσετε να σας πάρουν μέτρα, δεν θα σας βάλει κανείς αλυσίδα!! Τώρα για όσους υποστηρίζουν να γυρίσουμε στα χρόνια του τσεμπέριου, της κουζινας και των πιάτων γρήγορα στο γιατρό! Από χθες!

Μάλιστα.....

Άλλη μια ηθικοτάτη ελληνίδα μάνα......

σφαλιάρα κλωτσιά

Θα έπρεπε να κάνει τα πάντα για να μην της δώσει ούτε δεκάρα τσακιστή την άθλια gold digger. Θα πρέπει, επίσης, να αλλάξουμε νοοτροπία οι άνδρες και να ψηφίσουμε νόμους οι οποίοι θα κλείνουν τη γυναίκα στο σπίτι, αλλιώς θα γκρεμίσουν την κοινωνία αλλά και τα μικρά παιδιά που υφίστανται τα χίλια μύρια από τον νοσηρό εγωισμό της μάνας τους...

Τα χίλια μύρια που τραβούσαν οι γυναίκες όμως

...τόσους αιώνες από τον δικό σας νοσηρό εγωισμό, ξέχασες να μας τα πεις μαέστρο. Αυτά ξεχρεώνετε τώρα αν δεν το έχετε καταλάβει. Εγώ βέβαια αποδοκιμάζω γενικά την κακή συμπεριφορά ασχέτως φύλου. Οι υγιείς άνθρωποι στο μυαλό δεν τσουβαλιάζουν όπως εσείς. Όχι όμως η Τζίνα και ο Παύλος ότι είναι και πρότυπα ανθρώπων. Ότι άξιζαν αγορασαν. Μετά απορείτε που είστε χυλοπιτάδες. Ξύπνα παληκάρι, άλλαξαν τα πράγματα. Όσες υπέφεραν υπέφεραν, πλέον για το λουκάνικο καμία δεν κρατάει και το γουρούνι. Να φερόσασταν καλύτερα. Εσείς τις δημιουργήσετε τις ξετσίπωτες και τις πλαστικές γιατί αυτά θέλατε μια ζωή όλοι σας ανεξαιρέτως. Τα καλά κορίτσια και τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που άξιζαν πραγματικά δεν τα κοίταζε ποτέ κανένας. Ή τις έπαιρναν για οικογένεια και μετά τις κεράτωναν και τις πλήγωναν με το κάθε τσόλι και την κάθε ξεβράκωτη. Ε φάτε τα τώρα. Έχω δίκιο ή δεν έχω, μπέσα να απαντήσετε.

περί δικαίου

Τα διαζύγια πρέπει να απαγορευτούν διότι βλάπτουν το έθνος και το δημογραφικό. Στο Βατικανό απαγορεύονται και πολύ σωστά: μην μας πει κανείς ότι η κοινωνία του Βατικανού είναι οπισθοδρομική διότι είναι το ακριβώς αντίθετο. Άλλωστε τα διαζύγια κατάντησαν όργιο κέρδους για τους δικηγόρους ενώ παράλληλα ευνοούν τη γυναικεία ματαιοδοξία με συνέπεια να αποδομείται η κοινωνία. Σε όποια χώρα παρατηρούνται υπερβολικές δημοκρατικές ελευθερίες υπάρχει κοινωνικό πρόβλημα: καμία κοινωνία δεν μπορεί να είναι ενεργούμενο των καταναλωτικών νευρώσεων - πολλώ δε μάλλον της ανόητης γυναικείας έπαρσης: ό,τι δεν λύνεται πρέπει να κόβεται και όποια γυναίκα θέλει διαζύγιο είναι φανερό ότι το θέλει μόνο για να ικανοποιεί την ευχαρίστηση και τον άρρωστο εγωισμό της και όχι για αγνό σκοπό (εξαιρούνται τα θύματα βίας τα οποία όμως είναι μεγεθυμένα στην καταγραφή τους για λόγους καθαρά οπορτουνιστικούς και για να διαλύονται οι κοινωνίες από ανήθικα συμφέροντα...).

Όχι στον γάμο

Σωστά όσα προαναφέρθηκαν για το νομοθετικό πλαίσιο στη χώρα και τις δικαστικές αποφάσεις που οδηγούν τη χώρα νομοτελειακά σε δημογραφικό αφανισμό. Ωστόσο, οι άντρες είναι και αφελείς σε σχέση με τις γυναίκες. έστω και μια μέτρια περιουσία να έχεις υπάρχουν τρόποι να την κρύψεις από τη γυναίκα σου. Ποτέ η γυναίκα δεν πρέπει να μάθει την οικονομική σου κατάσταση (όπως και κανένας άλλος). Τα λεφτά δεν είναι για επίδειξη. Τέλος αν ήμουν στη θέση αυτουνού θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μην ξαναπατήσω στην Ελλάδα κι αυτή να μην ξαναδεί δεκάρα τσακιστή.

Νομικος

Εχεις ακουσει τις διακρατικες συμφωνιες περι διατροφης?

Δικαιος

Τα παιδια θελουν τον πατερα και την μανα στο σπιτι για να ειναι ευτυχισμενα . Ουτε τα τενις οι χοροι και τα ακριβα μπλουζακια αναπληρωνουν την μη καθημερινη παρουσια του πατερα η της μανας στην ζωη τους.Οταν χωριζει το ζευγαρι αυτος ειναι ο μεγαλυτερος κλονισμος που παθαινουν τα παιδια και οχι ο οικονομικος. Τον οικονομικο τον παθαινουν συνηθως οι ανδρες.Αλλα δυστυχως οι νομοι στις δυτικες χωρες οπως και στην Ελλαδα το ποσοστο διατροφης οριζεται αναλογα με τα εισοδηματα. Το ποιο σωστο θα ηταν διατροφη και συνεπιμελεια 50/50 παντα σε λογικο οικονομικο πλαισιο. Το Διαζυγιο Εναι μια βιομηχανια με μονο σκοπο την αποδοση κερδων στα δικαστηρια και στους δικηγορους με αποτελεσμα ο θεσμος του γαμου και της οικογενειας να εχει χαθει ,τα παιδια να μεγαλωνουν με ψυχολογικα και πολλα να το ριχνουν στις καταχρησεις. Ολα μα ολα ξεκινουν απο το σπιτι. Με ολα αυτα που γινονται Τα επομενα χρονια πολλες κοπελες θα μεινουν ατεκνες γιατι απλα οι αντρες δεν θα παντρευονται ουτε θα τεκνοποιουν αν οι νομοι δεν αλλαξουν.

τζινες σκιστε τους

σκιστους τζινα με τις ηλιθιοτητες τους..

Άνδρες, φερθείτε έξυπνα και μην τις δίνετε διαζύγια, χάνετε τα δικαιώματα σας

Της δικής μου δεν της δίνω διαζύγιο εδώ και χρόνια, είναι η μόνη λύση. Αξιοποιώ την βραδύκαυστη Ελληνική δικαιοσύνη και το πάω από αναβολή σε αναβολή. Και φυσικά ως παντρεμένος πατέρας διατηρώ πλήρως τα δικαιώματα μου. 1 Βλέπω τα παιδιά μου χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό όποτε, όταν και για όσο θέλω. 2 Αναγκαστικά χρειάζεται την υπογραφή μου και φυσικά και εγώ την δική της σε κάθε σημαντικό ζήτημα των παιδιών, οπότε τα βρίσκουμε. 3 Επειδή έχει μια σχέση παίρνω εγώ τα παιδιά κάθε Σαββατοκύριακο και μου είναι και υποχρεωμένη. 4 Δεν της επιτρέπω να μένει άλλος άνδρας στο σπίτι της επειδή μένουν τα παιδιά μου εκεί, την απειλώ με μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα για μοιχεία και εγκατάλειψη συζυγικής στέγης, (αυτό πονάει πολύ). 5 Δεν πληρώνω τίποτα για διατροφή, καλύπτω τα έξοδα των παιδιών που μου αναλογούν κατά την κρίση μου και μόνο, αυτή δεν λαμβάνει από εμένα ούτε μισό σεντς, (αυτό πονάει πιο πολύ!). 5 Τα παιδιά είναι ήρεμα γιατί δεν υπάρχουν καυγάδες. 6 Εγώ είμαι ο ελεύθερος και ο ωραίος με τα λεφτά μου στην δική μου τσέπη και κάνω ζωάρα. Ταράξτε τες στην νομιμότητα, πάψτε να προσπαθείτε να κερδίσετε τα ψήγματα που ούτως ή άλλως θα σας δώσουν οι μεροληπτικοί και απαράδεκτοι δικαστές και πολεμήστε τες με τις ίδιες τις αδυναμίες του συστήματος, επικεντρωθείτε στις αναβολές και στην καθυστέρηση του διαζυγίου μέχρι να έχουν δικαίωμα λόγω ηλικίας τα παιδιά να πουν και αυτά την γνώμη τους στο δικαστήριο όταν... θα γίνει, την λαμβάνουν αναγκαστικά υπόψη τους. Κανένα έλεος στις gold diggers!

Μαλλον δεν τα λες καλα

Σύμφωνα με το άρθρο 241 του Κ.Πολ.Δ «Ύστερα από αίτηση του διαδίκου και αν ακόμη δεν κατατέθηκαν προτάσεις ή αυτές κατατέθηκαν εκπρόθεσμα, μπορεί να αναβληθεί η συζήτηση της υπόθεσης μόνο μία φορά, ανά βαθμό δικαιοδοσίας, σε μεταγενέστερη δικάσιμο, εφόσον υπάρχει σπουδαίος κατά την κρίση του δικαστηρίου λόγος, με απλή σημείωση στο πινάκιο”.

σωστά

Έχεις απόλυτο δίκιο. Πάνω κάτω όλοι ξέρουμε τι τρωκτικά είναι οι Ελληνίδες εκτός από τους συνήθεις βλάκες που τις παρακαλάνε ως δούλοι και δυστυχώς αυτοί είναι αρκετοί. Αλλά κάποτε θα πρέπει ο άνδρας να γίνει ξανά πολεμιστής και όχι ένα εξηλιθιωμένο ον που παρακαλάει την κάθε άχρηστη χαραμοφάισσα και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με σκληρή στάση και ενδυνάμωση των νόμων περί δημοσίας αιδούς και παράνομης πορνείας ειδικώς σε ηλικίες εφηβικές για να μην παίρνουν αέρα. Η 'σφαλιάρα' πρέπει να τους δοθεί από νωρίς για να μην διαλύουν την κοινωνία αργότερα και φυσικά να μην περιμένουμε από τους ανήθικους δικαστές και νομοθέτες οι οποίοι ως συνήθως είναι διεστραμμένοι σοσιαλιστές που διαλύουν την κοινωνία με την 'τυφλή' τους δικαιοσύνη... Ο νόμος πρέπει να εκπηγάζει από την κοινωνία και να εξυπηρετεί την κοινωνία και όχι τους αδίστακτους αριβίστες που αποδίδουν υπερβολικά δικαιώματα στη γυναίκα με σκοπό να την καταστήσουν έρμαιό της.

Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λες

Δεν υπάρχει πλέον δεν δίνω διαζύγιο, αν τραβήξει πολύ στο τέλος πάει αυτόματα. Και οι αναβολές πλέον πάνε το πολύ μέχρι δύο φορές, δεν επιτρέπεται παραπάνω. Όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας σου. Αν τελικά βρέθηκε χαζή να σε πάρει, το μόνο που σε πειραζει είναι που σε παράτησε. Επίσης χωνέψτε επιτέλους ότι έχετε οικονομικές υποχρεώσεις για τα παιδιά σας που έχουν τεράστια έξοδα αλλιώς να μην κάνετε ή πάρτε τα και μεγάλωσε τα μόνοι σας. Κάποιοι το έχουν κάνει άλλωστε. Τελειώνετε όμως με την κλαψα και το παραμύθι. Όσο είχατε το πάνω χέρι τσαλαπατούσατε τις γυναίκες με την απαίσια συμπεριφορά σας, τον συστηματικό οικονομικό εκβιασμό, το ξύλο, το κέρατο και η γυναίκα σιωπούσε πράγμα που εκμεταλλεύονταν όλοι οι άντρες για να κάνουν μονίμως κατάχρηση δύναμης. Ε τώρα τελείωσαν αυτά και παθαίνετε τα ίδια. Ας προσέχατε.

Μακριά από γάμο

Το μεγαλύτερο λάθος του άντρα.

σκιστον τζινα τον χ@νδρο

μακρυα απο γαμο με ελλεηνιδα...αν και ημουν λιγο περίεργος παλιά κατέληξα.. και αλβανεζα να ειναι ελλεηνιδα να μην ειναι..

Η ρίζα του δημογραφικού (και όχι μόνο)προβλήματος.

Το χρήμα στην Ελλάδα είναι σαν τα παιδιά των χωρισμένων, την επιμέλεια την έχει το κράτος και εσύ μπορεί να το βλέπεις τόσο όσο αρκεί για να μην το ξεχάσεις.

Η σωτηρία του Έθνους

Αν δεν φορέσουμε ξανά τσεμπέρι στην ελληνιδα πάμε για φούντο. Άλλωστε δεν νομίζω ότι με την εργασία της προσθέτει στο εγχώριο προϊόν. Κατά κανόνα ζει παρασιτικά είτε εις βάρους του κράτους (σπουδές χωρίς πρακτικό αντίκρισμα, αργομισθίες στο δημόσιο κλπ), είτε εις βάρος κάποιου άνδρα: πατέρα, αδερφού, γκόμενου, συζύγου αλλά ιδιαίτερα εις βάρος πρώην συζύγου, ο οποίος είναι και ο πιο αισχρος παρασιτισμός.

John Deree

Τσεμπέρι ή η Ορθόδοξη Χριστιανική παραδοσιακή οικογένεια είναι η μόνη λύση.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης