Απαγωγή Μαρκέλλας: «Όταν αγαπάς ένα παιδί δεν του δίνεις ναρκωτικά» λέει ο βιολογικός της πατέρας

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Όταν αγαπάς ένα παιδί δεν του δίνεις ναρκωτικά» λέει ο βιολογικός της πατέρας

«Ανήκουστα όσα δήλωσε ο συνήγορος της 33χρονης» τόνισε στις δηλώσεις του ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας - Επιμένει για την επιμέλεια του παιδιού

markella
Την δική του απάντηση μέσω του protothema.gr, έδωσε ο Βαγγέλης Κεσόγλου, ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας, αναφορικά με τις δηλώσεις του δικηγόρου της 33χρονης δράστιδος, Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως η εντολέας του είχε σκοπό την φροντίδα του μικρού κοριτσιού και τίποτα άλλο με αποτέλεσμα να ζητά να αλλάξει την αρχική κατάθεσή της.

«Αυτά που κάθεται και λέει ο συνήγορος της 33χρονης που απήγαγε την κόρη μου είναι ανήκουστα. Ακους εκεί, λέει ότι τάχα η δράστιδα αγαπούσε το παιδί και το ήθελε κοντά του. Εγώ ξέρω ότι αν αγαπάς ένα παιδί δεν του δίνεις να πάρει ναρκωτικά και φάρμακα και επιπλέον αυτά που ισχυρίζεται ο δικηγόρος της, να μην τα αναφέρει δημοσίως γιατί αφενός είναι ψέματα και αφετέρου κάνει κακό στο ανήλικο παιδί μου. Τι πάει να καλύψει; Την απαγωγή και τις ναρκωτικές ουσίες και δεν θέλω να σκέφτομαι άλλα πράγματα» είπε, μιλώντας στο protothema.gr ο 52χρονος.

Μάλιστα, επιμένει στο δικαίωμά του για την επιμέλεια του παιδιού, καθώς πιστεύει ότι η 10χρονη κόρη του πρέπει να μεγαλώσει σε ένα κανονικό οικογενειακό περιβάλλον και μακριά από την περιοχή που μπορεί να του θυμίζει άσχημα πράγματα και κακές αναμνήσεις, ενώ υπογράμμισε πως έχει εμπιστοσύνη μόνο στον ετεροθαλή αδελφό της, τον Χρήστο.

«Αυτό που ζητάω είναι το παιδί μου να είναι ασφαλές, έχω εμπιστοσύνη στον ετεροθαλή αδερφό της τον Χρήστο, όπου μπορώ να έχω μια επαφη και επιπλέον έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, προκειμένου να μου δώσει πίσω το παιδί μου να μεγαλώσει σε μια κανονική οικογένεια και φυσικά να τιμωρήσει παραδειγματικά την 33χρονη γυναίκα» είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Κεσόγλου, πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας.

Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει την 33χρονη γυναίκα και απαγωγέα της κόρης του, ενώ έμαθε πως «η κυρία αυτή είχε πολύ στενές επαφές με την οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας».

«Την γυναίκα αυτή δεν την ξέρω και ούτε περνάει από το μυαλό μου ποια μπορεί να είναι. Αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν φιλικό πρόσωπο και κοντινή της οικογένειας» είπε.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πανελλαδικές 2020: Αυτά είναι τα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας των ΕΠΑΛ

Το protothema στη βάση των ΕΚΑΜ: Δείτε το νέο υπέρ- θωρακισμένο όχημα 12,5 τόνων και αξίας μισού εκατ. ευρω

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης