Εφυγε στα 81 του χρόνια ο Νίκος Αλέφαντος - Τον «πρόδωσε» η καρδιά του

Εφυγε στα 81 του χρόνια ο Νίκος Αλέφαντος - Τον «πρόδωσε» η καρδιά του

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο - Η πορεία του στα ελληνικά γήπεδα, οι ατάκες που άφησαν ιστορία - Τι λέει ο γιατρός του για τα ακριβή αίτια του θανάτου

alefantos534
Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος λόγω καρδιολογικού προβλήματος το μεσημέρι της Τρίτης.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο οικογενειακός γιατρός του Νίκου Αλέφαντου, Παναγιώτης Χλωροκώστας, που ανέφερε σχετικά πως «απεβίωσε σήμερα 23 Ιουνίου λόγω διατατικής μυοκαρδιοπάθειας. Παρά την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και την υπόλοιπη στήριξη των θεραπόντων ιατρών, εμφάνισε τις τελευταίες εβδομάδες σημαντική και ταχεία επιδείνωση. Παρέμεινε όπως επιθυμούσε στην οικία του ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους, την πολυαγαπημένη του σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του».

O Alefantos - Ta Paidia Apo Tin Patra / Ο Αλέφαντος - Τα Παιδιά Απο Την Πάτρα


Ο Νίκος Αλέφαντος είχε παρουσιάσει προβλήματα υγείας τις προηγούνενες εβδομάδες, είχε νοσηλευτεί, αλλά είχε πάρει εξιτήριο.

Alefantos - Mathe mpalitsa
Κλείσιμο


Ποιος ήταν ο Νίκος Αλέφαντος

Ο Νίκος Αλέφαντος γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1939 στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα του από τον Αστέρα Εξαρχείων και στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη φανέλα των ΑΕ Χαλανδρίου, ΠΑΟ Ρουφ, Ολυμπιακού, Ατρομήτου Πειραιώς, Ολυμπιακού Χαλκίδας, Παναιγιαλείου, Πανελευσινιακού και Βύζαντα Μεγάρων.

Ντιμπέι ρε!!!!


Ο Αστέρας Εξαρχείων ήταν η πρώτη ομάδα που ανέλαβε ως προπονητής το 1969. Προπόνησε τον Ολυμπιακό τρεις φορές, στην κορύφωση της προπονητικής του καριέρας.

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ.VS.ΔΟΥΡΟΣ


Εκτός από τους «ερυθρολεύκους», πέρασε κι από τον πάγκο των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΕ Λάρισας, Ηρακλή, Πανιώνιο και Εθνικό Πειραιώς. Στην Α' Εθνική προπόνησε και τους ΟΦΗ, Καστοριά, Παναχαϊκή, Ιωνικό, Δόξα Δράμας, Κόρινθο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Προοδευτική και Εθνικό Αστέρα.


Δείτε βίντεο: Έφυγε στα 81 του χρόνια ο Νίκος Αλέφαντος - Τον «πρόδωσε» η καρδιά του
Έφυγε στα 81 του χρόνια ο Νίκος Αλέφαντος - Τον «πρόδωσε» η καρδιά του


Ειδήσεις σήμερα: 

Καταρρακωμένος ο Τραμπ μετά το φιάσκο της Τούλσα - «Πάρτι» στα social media

Λέκκας στη δίκη για Μάνδρα: Η ένταση της βροχής και η ανεξέλεγκτη δόμηση έφεραν το τραγικό αποτέλεσμα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Καμένο πτώμα βρέθηκε σε πρασιά πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης