Ρουμάνοι έκλεψαν μισό τόνο αγωγούς του ΟΣΕ!

Ρουμάνοι έκλεψαν μισό τόνο αγωγούς του ΟΣΕ!

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τις κλοπές υλικού από το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ σε όλη τη χώρα και είναι θαύμα το ότι δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής κάποιο ατύχημα με απρόβλεπτη κατάληξη

 Ρουμάνοι έκλεψαν μισό τόνο αγωγούς του ΟΣΕ!
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τις κλοπές υλικού από το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ σε όλη τη χώρα και είναι θαύμα το ότι δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής κάποιο ατύχημα με απρόβλεπτη κατάληξη. Τουλάχιστον, όμως, ορισμένες φορές οι δράστες πέφτουν στα χέρια της Αστυνομίας, όπως συνέβη με τέσσερις Ρουμάνους στις Σέρρες.

Οι τέσσερις αλλοδαποί που είναι ηλικίας 21, 25, 19, και 27 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο 22ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης να κινούνται ύποπτα με το αυτοκίνητό τους και τους σταμάτησαν για έλεγχο. Μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν περίπου μισό τόνο (480 κιλά) χάλκινους αγωγούς ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιούνται στην ηλεκτροκίνηση των αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ!

Όπως αποδείχθηκε, οι αγωγοί είχαν κλαπεί το τελευταίο δεκαήμερο από την εναέρια γραμμή ηλεκτροκίνησης Θηβών -Λαμίας. Ακόμη, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και δύο συσκευασίες με ινδική κάνναβη βάρους 8,8 γραμμαρίων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σερρών.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης