Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην Κορίνθου - Πατρών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην Κορίνθου - Πατρών

Νυχτερινές ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών καθημερινά από τις 21:30 το βράδυ μέχρι τις 06:30 το πρωί...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην Κορίνθου - Πατρών
Νυχτερινές ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών καθημερινά από τις 21:30 το βράδυ μέχρι τις 06:30 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά την περίοδο από σήμερα  Δευτέρα 24.01.2011 έως και την Πέμπτη 27.01.2011, κατά τη διάρκεια των οποίων:

- Το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα μεταξύ του Κόμβου Σελιανιτίκων και του Κόμβου Ρίου θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.

- Το ρεύμα προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά.

Κλείσιμο
Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, οι εργασίες θα εκτελεστούν κατ’ αναλογία τις αντίστοιχες μέρες της επόμενης εβδομάδας και θα ακολουθήσει νέα σχετική ενημέρωση.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης ασφαλτοτάπητα και υλικών εργοταξιακής σήμανσης από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (VINCI CGP, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ζητά από τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Πηγή :the Best.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης