Ηράκλειο: Ζευγάρι συνελήφθη με κάνναβη και χασισόδεντρο

Ηράκλειο: Ζευγάρι συνελήφθη με κάνναβη και χασισόδεντρο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Hrakleio-xasis
Μετά από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος στο σπίτι όπου κατοικούν σε ένα χωριό του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, βρέθηκαν με χειροπέδες ένας 43χρονος Έλληνας και η 32χρονη Ελβετίδα σύντροφός του που είχαν ξεριζώσει το μοναδικό χασισόδεντρο το οποίο καλλιεργούσαν για να διακινούν την παραγωγή του.

Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν ακόμη κατά την διάρκεια της έρευνας έξι νάιλον συσκευασίες και τρία γυάλινα βάζα που περιείχαν συνολικά 238,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας μεταλλικός θρυμματιστής κάνναβης και τέσσερα κυνηγετικά φυσίγγια. Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στα Χανιά

Μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 8,2 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία ενός αλλοδαπού σε περιοχή των Χανίων, κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν το απόγευμα της Πέμπτης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

«Έκρηξη» κρουσμάτων κορωνοϊού με πάνω από 200 τον Ιούνιο - «Μπούσουλας» για τοπικά «lockdown» ο Εχίνος

Έριξε το βιτριόλι και μετά έψαχνε να βάψει το σπίτι της η 35χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης