Επίθεση με βιτριόλι: Ήθελε να βάψει το σπίτι της η 35χρονη μετά την... εξόντωση της «αντιζήλου» της

Επίθεση με βιτριόλι: Ήθελε να βάψει το σπίτι της η 35χρονη μετά την... εξόντωση της «αντιζήλου» της

Ηχητικό ντοκουμέντο: Αγχωμένη καλούσε το ταξί - Πώς προμηθεύθηκε την περούκα η 35χρονη - Τα σημειώματα που κρατούσε πριν την επίθεση - Το δώρο ζωής αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικης προς την Ιωάννα 

35-axronh-eisageleas-vitrioli-arthrou
Μέσα στην καρδιά του κορωνοϊού η ξανθιά γυναίκα - αράχνη άρχισε να υφαίνει τον ιστό της για να επιτεθεί με βιτριόλι στην Ιωάννα, να την καταστρέψει και να εκτονώσει το μίσος που ένιωθε για εκείνη. Η πρώτη ανάλυση που έκαναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας στα δεδομένα του κινητού της, έδειξε ότι με την καστανοκόκκινη περούκα είχε ασχοληθεί στις 9 Μαΐου, καθώς υπήρχε σχετική αναζήτηση στο google για να την προμηθευεί.

Παράλληλα, συνήθιζε να καταγράφει σε σημειώματα τις σκέψεις της, όπως σε ένα απο αυτά που βρέθηκε και στο οποίο θέτει τα εξής ερωτήματα «τι θα γίνει με τον πρώην» και «δύο εβδομάδες απο τώρα το νωρίτερο». Παράλληλα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, η 35χρονη απο το χωριό Σταθά Αιτωλοακαρνανίας, ζούσε την καθημερινότητα της και σχεδίαζε το μέλλον της όπως για παράδειγμα το γεγονός οτι το μοιραίο τηλεφώνημα που έκανε χρησιμοποιώντας την «ένοχη» τηλεκάρτα σε υπηκοο Μπαγκλαντές, ήταν για να βάψει το σπίτι της αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Προφανώς ήθελε να κάνει νέα αρχή μετά την εξόντωση της «αντιζήλου» που είχε κατασκευάσει στο εμμονικο της μυαλό και απειλούσε τη διαστρεβλωμενη πραγματικότητα στην οποία ζούσε.

Δώρο ζωής απο τους αστυνομικούς της Νοτιοανατολικής Αττικης

Τρεις φιάλες αιμα έδωσε χθες η τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικης στο Θριάσειο νοσοκομείο για την Ιωάννα. Η κοπέλα υποβάλλεται σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις γεγονός που καθιστά άμεση την ανάγκη για αίμα. Έτσι, μετά απο αίτημα του πρώτου ξαδέρφου της ο οποίος είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο αεροδρόμιο των Σπάτων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιώργος Καλλιακμάνης και συνάδελφοι του έδωσαν τρεις φιάλες αίμα, μέσω της τράπεζας αίματος της ΕΑΥΝΑ προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη.

Δύο φορές κάλεσε το ραδιοταξί η 35χρονη 

Ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται η 35χρονη να καλεί την εταιρία ραδιοταξί, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star. Στο εν λόγω ντοκουμέντο, η 35χρονη κατηγορούμενη ακούγεται να ζητά ταξί για την επόμενη μέρα, το οποίο θα την πάει στην Καλλιθέα και θα την περιμένει και μισή ώρα μέχρι να την παραλάβει. Η 35χρονη αποφεύγει να δώσει περισσότερες προσωπικές πληροφορίες για εκείνη, καθώς ακούγεται να λέει πως δεν έχει τηλέφωνο, όταν η υπάλληλος του ραδιοταξί της ζητά έναν αριθμό. 

Σημειώνεται ότι στο ηχητικό η φωνή της 35χρονη είναι ελαφρώς αλλοιωμένη. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 8:13:

Star - Ειδήσεις 12.6.2020 - βράδυ


Η συνομιλία της Ιωάννας με την 35χρονη στο Messenger

Την επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα μέσω Messenger έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Είναι η πρώτη επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες για τον άνδρα που αποτέλεσε εν αγνοία του «μήλον της Έριδος». Η επικοινωνία έγινε τον Νοέμβριο του 2018.

35χρονη: Γειά σου είμαι η E. Θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν.;

Ιωάννα: Όχι βέβαια… Μου έκανε αίτημα φιλίας και το αποδέχτηκα.

35χρονη: Εντάξει. Γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.

Ιωάννα: Οκ.

35χρονη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;

Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω, μου δίνει την εντύπωση ότι κοιτά πολλές.

35χρονη: Ιωάννα σε ευχαριστώ...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα διέγραψε από το Facebook τον επιχειρηματία. Έπειτα από κάποιους μήνες, όμως, της κάνει πάλι αίτημα φιλίας, εκείνη το αποδέχεται και της στέλνει μήνυμα ότι είναι ελεύθερος και ότι δεν έχει σχέση με την Ε. Η Ιωάννα δεν απαντά. Η 35χρονη, όμως, παρακολουθεί στο Facebook ποιος κάνει αίτημα φιλίας σε ποιον και ανακαλύπτει ότι γίνονται ξανά φίλοι. Μάλιστα, η 35χρονη είχε παρακαλέσει συγγενικό πρόσωπο της Ιωάννας, για να σταματήσει να μιλά με τον επιχειρηματία.

Ειδήσεις σήμερα: 

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του θύματος, του συντρόφου της 35χρονης και οι απίστευτοι ισχυρισμοί της

Επίθεση με βιτριόλι: «Έχουν καεί βασικά σημεία στο πρόσωπο της Ιωάννας» λέει η γιατρός της

Η οδηγός ταξί που πήρε την 35χρονη: Μου είπε «περίμενε εδώ, δεν θα αργήσω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης