Έπιασαν τους δράστες των πυροβολισμών στο Ηράκλειο

Έπιασαν τους δράστες των πυροβολισμών στο Ηράκλειο

Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες στον Χάρακα

astynomia_aspropyrgos
Με αστραπιαία επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε., των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου και Μεσσαράς και του τμήματος Αρχανών-Αστερουσίων, συνελήφθησαν άμεσα δυο αδέλφια που αναστάτωσαν το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Χάρακα όταν πυροβόλησαν εναντίον συγχωριανού τους με τον οποίο είχαν διαφορές.

Οι δράστες έκαναν έφοδο με δυο οχήματα στο ποιμνιοστάσιο μιας οικογένειας και άνοιξαν πυρ εναντίον ενός εκ των ιδιοκτητών, χωρίς να τον τραυματίσουν. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αλλά το παρ’ ολίγον θύμα τους αναγνώρισε και ειδοποίησε τις αρχές. Τα δύο αδέλφια εντοπίστηκαν πολύ γρήγορα να κινούνται με αγροτικά φορτηγάκια, ακινητοποιήθηκαν και προσήχθησαν στο τμήμα.

Στο ένα από τα φορτηγάκια, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησαν, φυσίγγια και ένα μαχαίρι κι έτσι οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Στα ποιμνιοστάσια ιδιοκτησίας τους έκαναν έρευνες άνδρες της Ασφαλείας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, χωρίς να βρουν άλλα παράνομα όπλα. Οι δράστες, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Το νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ συγχωριανών στην Κρήτη, ευτυχώς χωρίς θύματα, έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις προειδοποιήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την καταπολέμηση της οπλοκατοχής και της βεντέτας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέο προκλητικό σόου Ερντογάν με χάρτες - «Κόκκινη γραμμή» για την Ελλάδα η υφαλοκρηπίδα

Χατζηχριστοδούλου: Πιθανό δεύτερο κύμα του ιού μέσα στο καλοκαίρι - Να κλείσουν τα μπαρ, αν δεν τηρούν κανόνες

Αυτό είναι το υγειονομικό σχέδιο για τους τουρίστες στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης