«Ψάρευαν»... κέρματα από το παγκάρι εκκλησίας στην Κατερίνη!
Οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης
Μάνος Τσαγκαράκης
Έναν πρωτότυπο τρόπο είχαν βρει δυο ιερόσυλοι για να αρπάξουν τα χρήματα από το παγκάρι ενός μικρού ναού στην Κατερίνηχωρίς να το παραβιάσουν, καθώς τρύπωσαν αθέατοι στο εσωτερικό και άρχισαν να... «ψαρεύουν» τα κέρματα με ένα αυτοσχέδιο καλάμι!
Όμως, η παρουσία τους στη μικρή εκκλησία έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και μπήκαν μέσα, πιάνοντας στα πράσα τους δυο Έλληνες, έναν 50χρονο και έναν 28χρονο, οι οποίο είχαν ήδη βγάλει από το παγκάρι 16,5 ευρώ χρησιμοποιώντας ένα ξύλο στο οποίο είχαν προσαρμόσει κολλητική ταινία!
Τα χρήματα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του ναού, ενώ στην κατοχή ενός από τους ιερόσυλους βρέθηκαν έξι ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση ερευνώντας αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.