Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχεται το κοινό με μέτρα προστασίας

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχεται το κοινό με μέτρα προστασίας

Ανοιχτό για το κοινό είναι και πάλι το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος - Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τους χώρους κάνοντας προκράτηση, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας

5088045
Ανοιχτό για τους επισκέπτες είναι από σήμερα το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, όπως είχε ανακοινώσει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Οι επισκέπτες που φτάνουν στο σημείο βλέπουν να τους υποδέχονται εργαζόμενοι με μάσκα, που ελέγχουν τις προκρατήσεις τους, απαραίτητη προϋπόθεση για την έλευση στον χώρο. 

Αντισηπτικά στα σημεία που χρειάζονται, μάσκες για τους εργαζόμενους, τήρηση αποστάσεων στα τραπέζια, που απολυμαίνονται, αλλά και στους χώρους του Πάρκου αποτελούν ήδη γεγονός για όσους βρίσκονται εκεί. Ήδη, πολίτες βρέθηκαν στο Πάρκο, το Κανάλι και την Αγορά για να απολαύσουν την ημέρα και τη βόλτα τους. 

Οι προκρατήσεις μπορούν να γίνουν στην αρχική σελίδα του snfcc.org, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο. Δεν χρειάζεται προκράτηση για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών, τα ΑμεΑ και τις εγκύους, καθώς και για έναν συνοδό τους.

5088040
5088026
5088029




Στόχος των προκρατήσεων είναι να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας και το ειδικό σχέδιο που εκπονήθηκε από το ΚΠΙΣΝ και εγκρίθηκε από την ειδική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας. Το σχέδιο αυτό ακολουθεί τους κανόνες που έχουν υιοθετηθεί από όλους τους χώρους υψηλής επισκεψιμότητας στη χώρα μας και διεθνώς.



5088039
5088038
5088047
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

«Βγάλτε το γόνατο από το λαιμό μας»: Ράγισαν καρδιές για τον Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Πώς οι αστυνομίες τριών χωρών «κοιμήθηκαν» 13 χρόνια με την υπόθεση

Δημοσκόπηση: Πολιτικό κεφάλαιο διαρκείας η πανδημία για την κυβέρνηση - Διαφορά 19,5% από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης