Αιματηρή συμπλοκή με ανήλικες μετανάστριες στη Μόρια

Αιματηρή συμπλοκή με ανήλικες μετανάστριες στη Μόρια

Δύο  ανήλικες αλλοδαπές επιτέθηκαν σε μια άλλη ανήλικη, την γρονθοκόπησαν τραυματίζοντάς την και η μια την απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο

moria
Ακόμη και τα ανήλικα κορίτσια έχουν μπει στον «χορό» των συμπλοκών που αναστατώνουν κάθε λίγο και λιγάκι το hot spot στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο! Δύο ανήλικες αλλοδαπές επιτέθηκαν σε μια άλλη ανήλικη, την γρονθοκόπησαν τραυματίζοντάς την και η μια την απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο!

Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν στη Μυτιλήνη τις δυο δράστιδες που συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ μεταναστών και στη Χίο

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ μεταναστών έγινε και στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην ΒΙΑΛ της Χίου, όπου συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί οι οποίοι επιτέθηκαν σε έναν τρίτο και ο ένας από αυτούς τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, με την βοήθεια των άλλων δύο. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου που τους άσκησε διώξεις για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πέθανε 73χρονη από κορωνοϊό - Στους 158 οι νεκροί στην Ελλάδα

Επιδρομή χούλιγκαν με οπλοστάσιο σε μαγαζί στα Ιωάννινα

Αλισβερίσι με κοκαΐνη και κάνναβη στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης