LIVE

Κορωνοϊός

Δίκη Τοπαλούδη: Αντιφάσεις και νέα στοιχεία από τον Αλβανό κατηγορούμενο μετά το «σφυροκόπημα» της εισαγγελέως

dolofonoi_topaloudi_main

Ο Αλβανός κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι μαζί με τον Ροδίτη προσέλκυαν κοπέλες με στόχο την σεξουαλική συνεύρεση - Συνέχισαν το πινγκ πονγκ στην απόδοση ευθυνών οι δυο κατηγορούμενοι

Μια νέα διάσταση της δράσης τους, η οποία είχε ως σκοπό την εξεύρεση κοριτσιών και στη συνέχεια την συνεύρεση μαζί τους, έδωσε σήμερα στη δίκη για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ο 21χρονος, δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, αλβανικής καταγωγής.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της εισαγγελέως της έδρας, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι με τον 23χρονο Ροδίτη συγκατηγορούμενό του προσέλκυαν κοπέλες, τις οποίες στη συνέχεια μοιράζονταν στις ερωτικές τους συνευρέσεις. Κατά τον κατηγορούμενο, αυτό γίνονταν με τη συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς οι ίδιοι να προβαίνουν στη διάπραξη κάποιου ποινικού αδικήματος. Μια παραδοχή, εκ μέρους του 21χρονου, η οποία έκανε την εισαγγελέα της έδρας να παρατηρήσει: «Είχατε το ίδιο modus operandi, εσύ δηλαδή προσέλκυες τα κορίτσια…». Την ίδια ώρα, έξω από τη δικαστική αίθουσα η μητέρα της Ελένης σπάραζε με λυγμούς. Όταν, δε, είδε σε μια διακοπή της δίκης τον πατέρα του 23χρονου Ροδίτη να βρίσκεται στον ίδιο χώρο ξέσπασε και του επιτέθηκε με βρισιές και κατάρες.

Ειδικότερα, κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ο 21χρονος κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις αρχικά της εισαγγελέως της έδρας και κατόπιν μελών του δικαστηρίου. Σε πολλές, όμως, από αυτές δεν μπόρεσε να δώσει πειστικές απαντήσεις. Αρκετές ήταν οι στιγμές που υπέπεσε σε αντιφάσεις ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν απαντούσε σε όσα τον ρωτούσε το δικαστήριο. Η εισαγγελέας της έδρας -η οποία μάλιστα θα αγορεύσει αύριο στη δίκη- υπέβαλλε σε εξονυχιστικές ερωτήσεις τον κατηγορούμενο, καλώντας τον να πει την αλήθεια έστω και την ύστατη στιγμή.

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση των ερωτήσεων, οι δυο κατηγορούμενοι ενημερώθηκαν από την έδρα ότι με τη νέα δικονομία έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ο ένας στον άλλο ερωτήσεις. Αμέσως άδραξαν την ευκαιρία για να συνεχίσουν το πινγκ πονγκ των ευθυνών στο οποίο έχουν επιδοθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης.

Ενδεικτικός είναι ο διάλογος που είχαν:

Ροδίτης: Πες τι έκανες στην Ελένη;
Δεύτερος κατηγορούμενος: Εγώ τι έκανα; Εσύ τι έκανες;
Ροδίτης: Εγώ ρώτησα πρώτος ;
Δεύτερος κατηγορούμενος: Να πεις την αλήθεια στο δικαστήριο
Ροδίτης: Εγώ απάντησα ….

Το «σφυροκόπημα» της εισαγγελέως

Ο 21χρονος δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από την εισαγγελέα της έδρας για τη γνωριμία του με την Ελένη Τοπαλούδη και για τα όσα έγιναν το Νοέμβριο του 2018 στο σπίτι - κολαστήριο του Ροδίτη στη Λίνδο. Ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε επισταμένα για τη μεταφορά της άτυχης φοιτήτριας στο βραχώδη όρμο «Φώκια» και τη ρίψη της στη θάλασσα.

Απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις αρχικά ο 21χρονος είπε ότι την ημέρα που γνώρισε την Ελένη ήταν με το Ροδίτη και δυο άλλες κοπέλες και είχαν ξεκινήσει να πάνε στο σπίτι στη Λίνδο. Ωστόσο, όπως είπε, γύρισαν πίσω τελευταία στιγμή, επειδή μια από τις κοπέλες το ζήτησε προβάλλοντας, όπως είπε, μια δικαιολογία. «Εμένα με πείραξε που αυτές είπαν ψέματα το πήρα εγωιστικά» είπε ο κατηγορούμενος.

Στη συνέχεια, ο 21χρονος κλήθηκε από την εισαγγελέα να περιγράψει το σπίτι της φοιτήτριας, στο οποίο όπως είχε υποστηρίξει, κατά την απολογία του, είχε μείνει για ένα βράδυ. Δεν μπόρεσε, ωστόσο, όπως παρατήρησε η εισαγγελέας, να πείσει ότι είχε επισκεφτεί το σπίτι της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

«Θα πείτε την αλήθεια επιτέλους; Δεν έχεις πατήσει ποτέ στο σπίτι της Ελένης, είναι όλα ψέματα όσα μας λες», είπε η εισαγγελέας στον κατηγορούμενο, ενώ λίγο αργότερα - και με αφορμή τον ισχυρισμό του ότι είχε δει την φοιτήτρια να πίνει αλκοόλ από το πρωί - η εισαγγελέας ανέφερε: «Εκτός από διαστρεμμένη, σεξομανή, ιδιόρρυθμη και παρανοϊκή που την είπε ο συγκατηγορούμενος σου, λέτε ότι η Ελένη ήταν και αλκοολική; Και όλα αυτά ενώ δεν είναι στη ζωή….». Τελικά, μετά τις ερωτήσεις της εισαγγελέως ο 21χρονος ανέτρεψε τα όσα είχε πει πρόσφατα στο δικαστήριο για το θέμα αυτό και επανήλθε στην αρχικά του κατάθεση την οποία, στο μεταξύ είχε αναιρέσει.

«Εσύ έβρισκες τα κορίτσια και αυτός σου κάλυπτε τα οικονομικά…»!

Δίνοντας πολλές φορές το στίγμα της αυριανής στης αγόρευσης επί της ενοχής η μη των δυο κατηγορουμένων, η εισαγγελέας σχολιάζοντας απαντήσεις που της έδινε ο 21χρονος, ανέφερε ότι δεν υπήρξε ποτέ μήνυμα (sms) της Ελένης με το οποίο η κοπέλα του πρότεινε, όπως ισχυρίζεται, να βρεθούν σεξουαλικά με ένα φίλο του.

Μεταξύ άλλων, η εισαγγελέας ανέφερε πως σε μια τέτοια περίπτωση η φοιτήτρια θα τους δέχονταν σπίτι της και δεν είχε λόγο να πάει στη Λίνδο. Επικαλέστηκε, δε, βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Ροδίτης κατηγορούμενος να κάθεται στη καρότσα του μικρού φορτηγού με το οποίο και οι τρεις πήγα στο σπίτι της Λίνδου. «Γιατί δεν κάθεστε όλοι μαζί και οι τρεις μαζί μπροστά; Ήταν νύχτα χειμώνας έκανε κρύο… Εσύ γιατί είσαι ανήσυχος από κάτω και κόβεις βόλτες όπως σε δείχνει το βίντεο;» ρώτησε η εισαγγελέας τον κατηγορούμενο χωρίς να λάβει ουσιαστική απάντηση.

Στη συνέχεια ρωτώντας τον κατηγορούμενο για την στιγμή που μαζί με το Ροδίτη έφτασαν κάτω από το σπίτι της Ελένης για να την πάρουν, η εισαγγελέας από τις απαντήσεις που έλαβε αλλά και από στοιχεία της κατάθεση της φίλης της φοιτήτριας, τόνισε ότι η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για την παρουσία του Ροδίτη, αφήνοντας να εννοηθεί ξεκάθαρα οι δυο κατηγορούμενοι την παγίδευσαν.

Όταν δε ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι πήραν το φορτηγάκι του Ροδίτη, επειδή εκείνος δεν είχε λεφτά για βενζίνη για να πάνε με την Ελένη στη Λίνδο, η εισαγγελέας του είπε: «Η δίκη μου εντύπωση είναι ότι τα οικονομικά σου ελλείμματα σου τα κάλυπτε ο άλλος συγκατηγορούμενός του. Ο ένας βρίσκει τα κορίτσια, εσύ δηλαδή και ο άλλος βάζει τα λεφτά».

Κατηγορούμενος: Θέλω μια διακοπή
Εισαγγελέας: Όχι εδώ δεν είσαι στο Hilton, είσαι κατηγορούμενος

Η εισαγγελέας επέμενε ότι η Ελένη ακολούθησε τον 21χρονο, γιατί η συμφωνία τους ήταν να πάνε για σουβλάκια και για αυτό το λόγο του ζήτησε να κάνουν στάση στη περιοχή Κάλαθος όπου υπάρχει σουβλατζίδικο, το οποίο όμως εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. Ανέφερε επίσης πως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ενδέχεται η αδικοχαμένη φοιτήτρια να αντιλήφθητε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και για αυτό έστειλε μήνυμα στη φίλη ζητώντας της να επικοινωνήσει μαζί της σε μια ώρα.

Ακόμη, η εισαγγελική λειτουργός έθεσε σειρά ερωτήσεων στον 21χρονο για τι έγινε εκείνο το βράδυ μέσα στο εξοχικό του Ροδίτη στη Λίνδο. «Έχεις δώσει πολλές απολογίες η πρώτη στους Λιμενικούς είναι συμβατή με την αλήθεια, μετά από τη στιγμή που μπαίνουν οι δικηγόροι λες ασυναρτησίες και μάλιστα ανατρεπόμενες», είπε η εισαγγελέας στον κατηγορούμενο όταν διαπίστωσε τις απαντήσεις που της έδινε.

Μάλιστα, ζήτησε να καταγραφεί ότι υπήρχε στρώμα στο σπίτι της Λίνδου, το οποίο όμως δεν βρέθηκε ποτέ. Κατά την εισαγγελέα για το λόγο αυτό θα πρέπει να εξεταστεί «ο ρόλος της γιαγιάς του πατέρα και της μητέρας του πρώτου κατηγορούμενου (του Ροδίτη) στην ιστορία». Η ίδια ανέφερε: «Για αυτούς λέω ευθαρσώς λέω ότι ψευδόρκησαν, όπως και η αδελφή του δεύτερου κατηγορουμένου».

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με το τι έκανε η Ελένη για να γλυτώσει από τα χτυπήματα του Ροδίτη, τον οποίο ο ίδιος είχε κατονομάσει ως το μόνο δράστη της φονικής επίθεσης εναντίον της φοιτήτριας.

Κατηγορούμενος: Η Ελένη χτυπιόνταν ο άλλος (σ.σ. ο Ροδίτης) την είχε πιάσει δυνατά και δεν μπορούσε να αντιδράσει, εκείνη έσπρωχνε, έκλαιγε…
Εισαγγελέας: Με τα χέρια τι έκανε;
Κατηγορούμενος: Δεν είδα τα χέρια της…
Εισαγγελέας: Δεν τα είδες γιατί της τα κράταγες και εναλλάσσονταν οι ρόλοι ….
Εισαγγελέας: Για ποιο λόγο της έριξες το σεντόνι;
Κατηγορούμενος: Για να μην κρυώνει …
Εισαγγελέας: Τραγέλαφος… Μετά από όλο αυτό το ξύλο και τη βία που περιέγραψες σκέφτηκες μήπως κρυώσει; Αυτό έγινε για να μην σας πάρει κανείς μάτι….
Κατηγορούμενος: Όχι.
Εισαγγελέας: Πως κατεβήκατε τις σκάλες;
Κατηγορούμενος: Με το σεντόνι στο κεφάλι
Εισαγγελέας: Δεν ντρέπεστε για αυτά που λέτε ; Θες να μας πεις ότι έκανε τη βόλτα της;
Κατηγορούμενος: Αυτή είναι η αλήθεια
Εισαγγελέας: Ποιος την έβγαλε;
Κατηγορούμενος: Αυτός την έβγαλε (ο Ροδίτης) τη σήκωσε και πήγαινε γρήγορα …Δεν είδα τίποτα άλλο δεν είδα πως την πέταξε στα βράχια …
Δικαστής: Αφού η Ελένη σας πρότεινε, όπως λέτε, ομαδικό σεξ εξαρχής γιατί δεν ξεκινήσατε εξαρχής και οι τρεις μαζί;
Κατηγορούμενος: Δυο αγόρια με μια κοπέλα συνήθως έτσι γίνεται μια ο ένας μια ο άλλος ...
Δικαστής: Ποιος καθάρισε το αυτοκίνητο;
Κατηγορούμενος: Δεν ξέρω….
Δικαστής: Δεν σκεφτήκατε ότι πρέπει να καθαρίσετε και το αυτοκίνητο δεν είχατε αγωνία για το αμάξι μη το δει ο πατέρας του συγκατηγορούμενού σας;
Κατηγορούμενος: Εγώ δεν είχα λόγο να έχω αγωνία, αυτός τα έκανε

«Μιλάτε τη γλώσσα των βιαστών»

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις ο 21χρονος είπε για πρώτη φορά στη δίκη ότι είχε τηλεφωνήσει πριν το έγκλημα σε ένα φίλο του και τον ρώτησε αν έχει χώρο για να πάει στο σπίτι του με μια φοιτήτρια!

Πρόεδρος: Αυτά τώρα τα λέτε;
Κατηγορούμενος: Τα σκέφτηκα μέσα στη φυλακή …
Πρόεδρος: Η Ελένη ήξερε ότι μετά από εσάς στη Λίνδο θα έχει επαφή και με τον συγκατηγορούμενο σας;
Κατηγορούμενος: Όχι δεν το ήξερε…
Πρόεδρος: Αφού λέτε ότι σας πρότεινε ομαδική συνεύρεση με ένα φίλο σας;
Κατηγορούμενος: Ε το κάναμε τι να πω τώρα μετά ήρθε ο άλλος….
Εισαγγελέας: Τι είπες στο φίλο σου όταν τον πήρες τηλέφωνο;
Κατηγορούμενος: Ότι έχω μια φοιτήτρια και αν έχει χώρο, η Ελένη ήταν δίπλα μου…
Εισαγγελέας: Αυτός πως κατάλαβε; Ήταν και αυτός στο κόλπο με το ομαδικό σεξ; Τι του είπες;
Κατηγορούμενος: Προφανές ήταν…. Λογικό είναι τί θα κάνουν δυο αγόρια με μια φοιτήτρια;
Εισαγγελέας: Υπάρχει το σπίτι της Ελένης που είναι διαθέσιμο γιατί δεν πήγατε εκεί;
Κατηγορούμενος: Εκεί είχα πάει εγώ μόνος…
Εισαγγελέας: Να σου πω εγώ γιατί δεν πρότεινες να πάτε στο σπίτι της Ελένης; Γιατί δεν έχεις πάει ποτέ στο σπίτι της Ελένης …. Με τον φίλο σου που πήρες τηλέφωνο μιλάτε την ίδια γλώσσα. Την γλώσσα των βιαστών.
Πρόεδρος: Το σεντόνι γιατί της το βάλατε; Για να μην έτρεχαν τα αίματα;
Κατηγορούμενος: Ναι και για να μην κρυώσει ήταν μακριά το νοσοκομείο ….

Η δίκη συνεχίζεται αύριο, οπότε και θα αγορεύσει η εισαγγελέας.

Ειδήσεις σήμερα:

Άρης: Ζητάει διευκρινίσεις από τη FIFA

Premier League: Αρνητικοί οι ποδοσφαιριστές για να επιστρέψουν στις προπονήσεις

Euroleague: Ο Βασίλης Σπανούλης το τελευταίο μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (72)

Για αυτή την ειδικά ειδεχθή πράξη !

Οσο σκληρό και αν ακούγεται , μία και μόνο ποινή αξίζει στα δύο καθάρματα! Θ Α Ν Α Τ Ο Σ και μάλιστα με μαρτυρικό τρόπο, όπως πέθανε και η δύστυχη Ελένη ! Μόνο έτσι θα αναπαυθεί η ψυχή της .....

Στοπ στη πορνογραφία

Οι άντρες σήμερα έχουν ξεφύγει νομίζουν ότι η πορνογραφία είναι πραγματικότητα..λοιπόν αγοράκια οι τσόντες γυρίζονται από γυναίκες εκδιδόμενες που μπορεί να είναι πρεζακια και να το κάνουν για τη δόση τους για αυτό δέχονται και να τις χτυπάνε και να τις εξευτελίζουν ..μην κοιτάτε να αναπαράγετε τις τσόντες στην κανονική ζωή οκ? Σταματήστε την πορνογραφία έχετε γίνει σε μεγάλη πλειοψηφία ανώμαλοι και ζητάτε από κανονικές γυναίκες όργια και σαδισμο

A

Tα 'πες όλα!

Όλα

Όλα συγκλίνουν στο εξής συμπέρασμα :Θα πρέπει να αγαπάμε την ψυχή μας, για να αγαπήσουμε μετά και τους άλλους. Χωρίς αγάπη δεν βγαίνει τίποτα δυστυχώς!!! Ας προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Τουλάχιστον αξίζει ο οποίος κόπος!!!

ΜΟΝΟ

ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ......ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟΣ

Ηλιας

Μη βαζεις ιδεες στο πατερα

Πινέζα

Άσχετα με το τι άτομα είναι οι κατηγορούμενοι και τι έχουν διαπράξει, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ μια εισαγγελέας να μιλάει έτσι προσβλητικά; Σα εκνευρισμένη χωριάτα κάνει και όχι επαγγελματίας νομικός.

piter

Επιτρέπεται πινέζα όταν μιλάει σε σκουπίδια. Αυτά τα ζώα δεν είναι άνθρωποι. Νομίζω ότι δεν έχεις παιδιά ούτε οικογένεια όπως οι περισσότεροι στην ανθελληνική συμμορία της αριστεράς.

Καλα κάνει

Άλλωστε το πε και η ίδια δεν βρίσκονται στο Χιλτον , κατηγορούμενοι για ειδεχθή εγκλήματα είναι . Και υπάρχει και άλλος λόγος σοβαρότερος . Τους αποσυντονίζει από το παραμύθι που τους έχουν βάλει να παπαγαλίζουν οι δικηγόροι και βγαίνει η αλήθεια .

Chris

Οι νόμοι στην Ελλάδα είναι αστείοι, ντροπή στους πολιτικούς που ψηφίζουν νόμους για την ατιμωρησία δολοφόνων, βιαστών, ληστών κλπ. Και αφού υπάρχουν νόμοι ατιμωρησίας, τότε ας κάνει το κάθε θύμα το κουμάντο του.!!!

Πινεζε

Διάβασε την αγόρευση της υπεράσπισης να μας πεις τι επιτρέπεται

Giorgos

Στη Ρόδο μεταξύ των ντόπιων ανδρών υπάρχει ο χαρακτηρισμος αλβανογκομενα δηλαδη χωρίς ηθικούς φραγμούς.

Controller

Τα έχουμε ξαναγράψει.Για ειδεχθή εγκλήματα που δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να γίνουν μόνο θανατική ποινή. Αυτοί δεν δολοφόνησαν μόνο την κοπέλα αλλά όλη την οικογένεια.

Γιατι λετε δευτερος κατηγορουμενος, και οχι αλβανος??

λετε: Ροδιτης και δευτερος κατηγορουμενος. Ειναι φανερη η προσπαθεια δημιουργίας εντυπώσεων για τους ροδιτες. Πειτε λοιπόν όπως πρέπει, ροδιτης και αλβανος, ή πρώτος και δευτερος κατηγορουμενος. Οπως και να έχει, πρέπει να αλλαξουν οι νομοι και να εφαρμοζεται πλεόν η θανατικη ποινή σε τέτοια καθαρματα.

555

Ας είναι σε λίγα χρόνια έξω. Αρκεί να είναι σε κελιά με τελειωμένους βαρυποινίτες. Θα μετράνε τα δευτερόλεπτα. Και δεν ξαναπάθουν δυσκοιλιότητα ποτέ.

προφήτης

θα φάνε 800 χρόνια φυλακή, δηλαδή 24 χρόνια οποτε στα 8 με 10 θα βγουν έξω και μαντέψτε τι θα κάνουν.... τα ίδια στην κόρη σας ,στην αδελφή σας,στην κοπέλα σας

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης