Λύσεις στο πρόβλημα της απαγόρευσης μεταγραφών για δύο περιόδους ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ζητούν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα από τη FIFA
Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν την ποινή που επέβαλε η Παγκόσμια Συνομοσπονδία και αν μπορούν να προχωρήσουν στην ανανέωση των συμβολαίων που λήγουν στο τέλος της σεζόν.
Επίσης, ρωτούν αν μπορούν να υπάρξουν παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να μπει «ζεστό» χρήματα στα ταμεία της ομάδας και να μπορέσει να αποπληρώσει την οφειλή της ομάδας.
Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να πέσουν σε γκέλα, ώστε να μπορέσουν να γνωρίζουν από πρώτο χέρι πώς θα κινηθούν το επόμενο διάστημα ενόψει και της επόμενης σεζόν.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.