ΑΣΕΠ: Προσλήψεις του ΔΕΔΔΗΕ σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις του ΔΕΔΔΗΕ σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις του ΔΕΔΔΗΕ σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

dei_moto
Προσλήψεις απο τον ΔΕΔΔΗΕ βλέπουν το φως της δημοσιότητας με δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ σε περιοχές της Κρήτης, με ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων να αρχίζει από τις 10 Μαΐου του 2020 έως και τις 19 του ίδιου μήνα. 

Για λόγους δημόσιας υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό τρόπο (σε ένα αρχείο μορφής .pdf ή .tif με όριο χωρητικότητας έως 20mb) στο e mail που ακολουθεί: A.Chamogeorgaki@deddie.gr ή αν αυτό δεν είναι δυνατό να αποστείλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση, ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ 17, Τ.Κ. 741 00 - ΡΕΘΥΜΝΟ εντός δέκα  ημερολογιακών ημερών που αρχίζουν από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης.

Πρόκειται για προσλήψεις επτά ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών στην έδρα της Περιοχής Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Πρακτορείο Μοιρών και στο Υποπρακτορείο Χερσονήσου και  για συνολικά δύο άτομα για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών στην έδρα της Περιοχής Ρεθύμνου.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι θα γίνει αν υπάρξει ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο; - Αναλυτικές οδηγίες

Ανησυχία στο Μιλάνο: Ιταλοί μαζεύονται για... μπίρες στα πεζούλια χωρίς μάσκες!

Περισσότερες πτήσεις εσωτερικού από 18 Μαΐου

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης