Λαθρεμπόριο τσιγάρων: Μέσα σε χαλιά έκρυβαν χιλιάδες λαθραία καπνικά είδη!

Λαθρεμπόριο τσιγάρων: Μέσα σε χαλιά έκρυβαν χιλιάδες λαθραία καπνικά είδη!

Λαθρεμπόριο τσιγάρων:  Με «βιτρίνα» την πώληση χαλιών ο 41χρονος, μαζί με τον πατέρα του και τον αδερφό του μετέφεραν τα λαθραία προϊόντα - Πώς ανακαλύφθηκε η «οικογενειακή» επιχείρηση

Xalkida-xalia-tsigara
Ως «βιτρίνα» χρησιμοποιούσε την πώληση χαλιών που μετέφερε με το Ι.Χ. φορτηγό του ένας 41χρονος, καθώς μέσα σε αυτά έκρυβε χιλιάδες… λαθραία πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού! Το λαθρεμπόριο ήταν οικογενειακή «επιχείρηση», καθώς συμμετείχαν ο πατέρας και ο αδελφός του.

Οι παράνομες δραστηριότητες της οικογένειας αποδείχθηκαν όταν οι άνδρες της Δίωξης Λαθρεμπορίου του Λιμενικού σταμάτησαν το φορτηγό του 41χρονου στην έξοδο προς Χαλκίδα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας και βρήκαν κρυμμένα μέσα στα χαλιά 42.800 πακέτα τσιγάρων και 30 κιλά καπνού σε 600 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων, όλα χωρίς ταινίες του φόρου κατανάλωσης.

Ο 41χρονος συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στην διώροφη κατοικία όπου κατοικεί. Εκεί, συνελήφθη ο 66χρονος πατέρας του και αναζητείται ο 39χρονος αδελφός του, καθώς κατασχέθηκαν άλλα 760 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 5,5 κιλά καπνού σε 110 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων, αλλά και 826 γραμμάρια χύμα καπνού, οκτώ γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια καραμπίνα, τετράδια με χειρόγραφες σημειώσεις για τις πωλήσεις και 27.580 ευρώ!

Στι διώροφο κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα καταγραφικό μηχάνημα, ένα τάμπλετ, ένα λάπτοπ και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Σύμφωνα με το Τελωνείο Χαλκίδας, οι διαφυγόντες δασμοί για τα λαθραία προϊόντα που κατασχέθηκαν φτάνουν τα 193.030 ευρώ!


Ειδήσεις σήμερα:

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής στον «Θέμα 104,6»: Το κάλεσμα το έκαναν διακινητές ναρκωτικών για να βρουν πελάτες

Συναγερμός για τα αυτοσχέδια πάρτι - Φόβοι για πισωγύρισμα μετά τις εικόνες από την Αγία Παρασκευή

Με ειδική άδεια από τώρα η μετακίνηση σε νησιά για προετοιμασία καταστημάτων και ξενοδοχείων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης