Συγκλονίζει η κόρη του Καλομοίρη: Θρηνούμε και για τον άλλο νεκρό

Συγκλονίζει η κόρη του Καλομοίρη: Θρηνούμε και για τον άλλο νεκρό

Η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στον μικρό επικήδειο για τον πατέρα της αναφέρθηκε και στον Γιώργο Ξυλούρη - «Οι σκέψεις μας είναι και στους δυο νεκρούς που θρηνούμε», λένε οι δικηγόροι της οικογένειας Ξυλούρη

nekroi-kriti-venteta-arthro
Μια συγκλονιστική αναφορά στον Γιώργο Ξυλούρη έκανε η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στον επικήδειο που εκφώνησε για τον πατέρα της, στην εκκλησία της Παναγίας στο Περαχώρι Ανωγείων.

Πέραν του πατέρα της, αποχαιρέτησε και τον άλλο νεκρό του διπλού φονικού. «Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό», είπε, καλώντας την κοινωνία των Ανωγείων να δείξει ψυχραιμία και να μείνει ενωμένη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αποχαιρετήσουν τον πατέρα της με μαντινάδες και χορό γιατί αυτά του άρεσαν πάντα.

kidioxarto
keidia_gia_mesa


Στο τελευταίο αντίο στον 63χρονο βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος, όπως συνέβη και στην κηδεία του 30χρονου το απόγευμα της Κυριακής, καθώς το χωριό δεν έκανε κανένα διαχωρισμό.

«Στόχος μας είναι η αναζήτηση της ουσιαστικής αλήθειας» επισήμαναν σε δηλώσεις τους τη Δευτέρα οι συνήγοροι υποστήριξης κατηγορίας της οικογένειας Ξυλούρη Γιώργος Κοκοσάλης και Σπύρος Βρέντζος.

«Οι σκέψεις μας είναι στους δύο νεκρούς που θρηνούμε και βασικό μέλημα όλων πρέπει να είναι η διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης και της συνοχής της Ανωγειανής κοινωνίας», επισήμαναν οι δικηγόροι της οικογένειας του 30χρονου κτηνοτρόφου Γιώργου Ξυλούρη. 

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, με ιδιαίτερη προσοχή συνεχίζονται οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες, που οδήγησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο διπλό φονικό και «τύλιξαν» στα μαύρα τα Ανώγεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretalive, στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν καλυκες από δύο όπλα. Συγκεκριμένα βρέθηκαν 8 κάλυκες από μικρό 9αρι και αυτές αποδίδονται στο όπλο που παρέδωσε ο 29χρονος γιος του Λ. Καλομοίρη στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και ένας κάλυκας από 9αρι κανονικό που θεωρείται ότι αυτός αφορά στη σφαίρα που έπληξε θανάσιμα τον Καλομοίρη.

emmanouli_kalomiris
Ο 30χρονος γιος του 60χρονου Μανώλης Καλομοίρης


Όπως τονίζεται, είναι κρίσιμο σε ό,τι αφορά στην ιατροδικαστική πλευρά, να διευκρινιστεί η απόσταση βολής της σφαίρας που δέχθηκε ο άτυχος μαντιναδολόγος. Αυτό προσπαθούν να το προσδιορίσουν οι ιατροδικαστές και χαρακτηρίζεται κρίσιμο στοιχείο, καθώς υπάρχει και ένα σενάριο περί εκπυρσοκρότησης, το οποίο διακινείται.

Σε ό,τι αφορά το ύψος της βολής που δέχτηκε ο 63χρονος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε διαφορά ύψους, αυτό σημαίνει ότι ο Καλομοίρης ήταν πιο χαμηλά όταν δέχθηκε τη σφαίρα, που του έκοψε το νήμα της ζωής.

delikanis_kalomiris_nekkros
Ο 60χρονος Λευτέρης Καλομοίρης


Ειδήσεις σήμερα:

Βεντέτα στην Κρήτη: Οι άγραφοι κανόνες και οι πιο αιματηρές ιστορίες 

Βεντέτα στα Ανώγεια: Το μοιρολόι για τον Λευτέρη Καλομοίρη - Στον εισαγγελέα ο γιος του

Βεντέτα στα Ανώγεια: «Τον Λευτέρη Καλομοίρη τον σκότωσε ο ίδιος του ο γιος», λέει ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης