Καιρός: Θερμοκρασίες καλοκαιριού, με τοπικές βροχές - 26 βαθμοί στο Ιόνιο

Καιρός: Θερμοκρασίες καλοκαιριού, με τοπικές βροχές - 26 βαθμοί στο Ιόνιο

Ο καιρός της Τετάρτης σε χάρτες - Δείτε μέχρι πού θα «σκαρφαλώσει» ο υδράργυρος

kairos_ionio_protothema
Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό σήμερα;

-Θερμοκρασία στους 26 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και 22 στα νησιά του Αιγαίου με τάση περαιτέρω ανόδου τις επόμενες ημέρες

-Βελτιωμένος καιρός με λίγα φαινόμενα αστάθειας στα κεντρικά και βόρεια ορεινά

-Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 και στα νότια τα 6 μποφόρ

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη

Ζεστός προβλέπεται ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, και οι  άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι.
kairos_simera_tetarti_kapodistriako_protothema


Αναλυτικά, την Τετάρτη 29 Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από 2 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 27, στην Ήπειρο από 6 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 28, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά από 9 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στα ηπειρωτικά θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στο Κρητικό 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
kairos_xartis_zesti_protothema


Κλείσιμο
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκηαναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες βορειοδυτικοί με μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς.
kairos_thermokrasies_protothema
Ειδήσεις σήμερα: 

Θρίλερ με το πτώμα στην Κάντζα: Σκηνικό τελετουργίας θύμιζε το διαμέρισμα

Πάει για χρεοκοπία η Τουρκία - Λαβωμένος άρα... επικίνδυνος ο Ερντογάν

The Last Dance: Το ντοκιμαντέρ που αποκάλυψε τον πραγματικό Μάικλ Τζόρνταν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης