Δείτε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής ανά έτος σε κάθε μέρος του κόσμου

Earth-melting-above-ocean-e1485893153798-609x419

Μέσω ενός interactive γραφήματος από τους New York Times

Οι New York Times: Δείτε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής ανά έτος σε κάθε μέρος του κόσμου

Οι σοβαρές επιπτώσεις τις κλιματικής αλλαγής σε κάθε μέρος του κόσμου κάθε χρονιά, αποτυπώνονται μέσω ενός interactive γραφήματος από τους New York Times.

Με τον συγκεκριμένο τρόπο μπορεί κάποιος να δει πόσες ήταν κατά μέσο όρο οι θερμότερες ημέρες την χρονιά που γεννήθηκε, πόσο έχει επιδεινωθεί η κατάσταση στη σημερινή εποχή, αλλά και που θα κυμαίνεται η θερμοκρασία όταν θα φτάσει τα 80 έτη ζωής.Μέσω του συγκεκριμένου γραφήματος γίνεται εμφανής η διαρκής αύξηση της θερμοκρασίας, χωρίς πιθανότητα βελτίωσης. Μάλιστα, συγκεκριμένα στην περιοχή της Αθήνας φαίνεται πως η αύξηση της θερμοκρασίας θα είναι συνεχής, ακόμα και αν ληφθούν μέτρα για τη μείωση της εκπομπής αερίων.

Οι περιοχές με ήδη πολύ υψηλές θερμοκρασίες, όπως η Τζακάρτα, υπολογίζεται πως μέχρι το τέλος του αιώνα, για σχεδόν ολόκληρο το έτος η θερμοκρασία θα διατηρείται άνω των 32 βαθμών Κελσίου.

Δείτε εδώ την θερμοκρασία ανά την πόλη και το έτος που γεννηθήκατε
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20375591

Μόλις πλησιάζει ένας ελέφαντας στις ράγες των τρένων, από τα μεγάφωνα ακούγεται βόμβος μελισσών – Οι ελέφαντες απομακρύνθηκαν επειδή φοβούνται ότι θα τους τσιμπήσουν γύρω από τα μάτια ή στην προβοσκίδα

seahulls

Άκρως ανησυχητική μελέτη από πανεπιστήμιο του Περθ για την εξέλιξη των βακτηρίων και τη μεταφορά τους μέσω των πουλιών και των ζώων στον άνθρωπο - Μικρόβια ανθετικά στα αντιβιοτικά προκαλούν λοιμώξεις του ουροποιητικού και σήψη

britain_0

Αυτό υποστηρίζει μια νέα επιστημονική μελέτη, αν και άλλοι επιστήμονες εμφανίσθηκαν σκεπτικιστές κατά πόσο μια τέτοια πρόταση είναι ρεαλιστική και όντως αποτελεσματική, κάνοντας λόγο για κάτι «πολύ καλό, για να είναι αληθινό»

7