Δείτε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής ανά έτος σε κάθε μέρος του κόσμου

Earth-melting-above-ocean-e1485893153798-609x419

Μέσω ενός interactive γραφήματος από τους New York Times

Οι New York Times: Δείτε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής ανά έτος σε κάθε μέρος του κόσμου

Οι σοβαρές επιπτώσεις τις κλιματικής αλλαγής σε κάθε μέρος του κόσμου κάθε χρονιά, αποτυπώνονται μέσω ενός interactive γραφήματος από τους New York Times.

Με τον συγκεκριμένο τρόπο μπορεί κάποιος να δει πόσες ήταν κατά μέσο όρο οι θερμότερες ημέρες την χρονιά που γεννήθηκε, πόσο έχει επιδεινωθεί η κατάσταση στη σημερινή εποχή, αλλά και που θα κυμαίνεται η θερμοκρασία όταν θα φτάσει τα 80 έτη ζωής.Μέσω του συγκεκριμένου γραφήματος γίνεται εμφανής η διαρκής αύξηση της θερμοκρασίας, χωρίς πιθανότητα βελτίωσης. Μάλιστα, συγκεκριμένα στην περιοχή της Αθήνας φαίνεται πως η αύξηση της θερμοκρασίας θα είναι συνεχής, ακόμα και αν ληφθούν μέτρα για τη μείωση της εκπομπής αερίων.

Οι περιοχές με ήδη πολύ υψηλές θερμοκρασίες, όπως η Τζακάρτα, υπολογίζεται πως μέχρι το τέλος του αιώνα, για σχεδόν ολόκληρο το έτος η θερμοκρασία θα διατηρείται άνω των 32 βαθμών Κελσίου.

Δείτε εδώ την θερμοκρασία ανά την πόλη και το έτος που γεννηθήκατε
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Giorgos_Patoulis

Θα λειτουργήσει δοκιμαστικά ως χώρος υποδοχής αδρανών υλικών από ανακυκλώσιμα της περιοχής για να αποφευχθεί η απένταξη του από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής

asopdd

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2017 στις Πηγές Άρτας και από τότε, κάθε χρόνο, υλοποιούνται ημερίδες και φεστιβάλ -Φέτος, η ημερίδα με θέμα «Η Κοιλάδα του Αχελώου στην Ιστορία του τόπου» αφορούσε το φυσικό περιβάλλον και το πώς αυτό επέδρασε στην εξέλιξη της Ιστορίας