Μέλη της Greenpeace άπλωσαν «πίσσα» και «πετρέλαιο» στο υπουργείο Περιβάλλοντος!

Μέλη της Greenpeace άπλωσαν «πίσσα» και «πετρέλαιο» στο υπουργείο Περιβάλλοντος!

Σε μια κίνηση ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και την Κρήτη έριξαν μελάσα και μπογιά θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για τους κινδύνους από πιθανό ατύχημα

Σε μια ιδιαίτερη, συμβολική ενέργεια προέβησαν το πρωί μέλη της Greenpeace, καθώς άπλωσαν «πίσσα» και «πετρέλαιο» έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος. 

Φορώντας ειδικές φόρμες και εφοδιασμένοι με βαρέλια που περιείχαν μελάσα τα μέλη της Greenpeace άπλωναν στο πεζοδρόμιο το υλικό για να δείξουν τι θα μπορούσε να προκαλέσει στο περιβάλλον ένα ατύχημα με πίσσα ή πετρέλαιο.Την ίδια στιγμή, είχαν αναρτήσει και ένα πανό που έγραφε "Πόσες Σαλαμίνες χρειάζεστε για να πείτε «όχι» στις εξορύξεις πετρελαίου;" ακριβώς έξω από το υπουργείο.

Αυτό, όπως εξήγησαν σε σχετικό βίντεο ήταν μια κίνηση ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και την Κρήτη.

Όπως τόνισαν τα μέλη της Greenpeace: «Βρισκόμαστε έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος για να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης να προωθήσει την εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και την Κρήτη. Θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να ακυρώσει τα σχέδια της και να επικεντρωθεί σε έναν σχεδιασμό που θα περιλαμβάνει απεξάρτηση της χώρας από τα ορυκτά καύσιμα».

ΣΧΟΛΙΑ (7)

παστουρμάς

Η greenpeace έχασε την αποδοχή στο κοινό από τα μέσα της δεκαετίας του 90. 1ον, φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις ότι είναι πιονι, αφού σιώπησε πολλές φορές που έπρεπε να μιλήσει, ή φώναζε σε περιπτώσεις που δεν είχαν νόημα. 2ον με αυτές τις φτηνές κωμωδίες . 3ον, με την απορρόφηση όλων των απογοητευμένων από τον κομουνισμό αριστερών, λες και μόνο οι αριστεροί νοιάζονται για το οικοσύστημα.

Μάρκος

Ελπίζω, μετά την δράση, να καθάρισαν το πεζοδρόμιο από τη βρωμιά τους! Αλλιώς είναι το ίδιο παλιοτόμαρα όπως οι πετρελαϊκές εταιρίες!!

Αληταρεισ

Αυτοί οι αληταρεισ όταν βομβάρδιζαν την Σερβία με απεμπλουτισμένο ουράνιο ούτε ανακοίνωση δεν είχαν βγάλει. Έπρεπε ο κόσμος έξω από το υπουργείο να τους έτριβε στην μούρη την πίσσα.

killah killeh

Φυσικά η Greenpeace επικεντρώθηκε στις εταιρίες εξόρυξης (εκεί που είναι και το πολύ χρήμα) και όχι στους ελέγχους των σαπιοκάραβων (εκεί που ΔΕΝ προκειτε να βγάλει κανένα εξτραδακι )

;

ας πει κάποιος σαυτα τα σουργελα ότι και το αυτοκίνητο που έχουν για τις μετακινήσεις με πετρέλαιο κινείται.

theo

Αφού δεν τους βάζουν να τα καθαρίσουν, καλά κάνουν.

τζιζζζ

ποσους μπαφους πινουν την ημερα?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

helomana-mesogeios-ab

Πανταχού παρόντα, ακόμα και σε βάθη χιλιάδων μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, τα πλαστικά – Έρευνα της WWF φέρνει στο φως νέα, ανησυχητικά στοιχεία για την έκταση της «πλαστικής ρύπανσης»

neutrino

Ενδεχομένως να αποτελούν τον τρίτο πόλο μεταφοράς ενέργειας, μετά το φως και τα βαρυτικά κύματα - Αλλάζει ο τρόπος αντίληψης του Σύμπαντος, υποστηρίζουν με ενθουσιασμό οι αστροφυσικοί

20