Βίντεο: Πώς θα ήταν οι μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου χωρίς φωτορύπανση
Ένας 16χρονος ερασιτέχνης φωτογράφος από την Τασμανία, ο Ντέιβιντ Λένον, αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα εκπληκτικό πρότζεκτ
Ένας 16χρονος ερασιτέχνης φωτογράφος από την Τασμανία, ο Ντέιβιντ Λένον, αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα εκπληκτικό πρότζεκτ τόσο με τη βοήθεια της φωτογραφικής του μηχανής, όσο και του υπολογιστή του, δείχνοντας πως θα ήταν μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου χωρίς φωτορύπανση (ρύπανση τεχνητού φωτισμού).
Το αποτέλεσμα, το οποίο ανέβασε στο διαδίκτυο σε ένα εντυπωσιακό βίντεο, δείχνει μια τελείως διαφορετική όψη πόλεων όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και η Ντόχα
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Το νέο φεστιβάλ τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας Panathēnea ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα τριήμερο εκδηλώσεων πλούσιων σε εμπειρίες, διασυνδέσεις, γνώση και συζητήσεις
Τα αναβατόρια σκάλας της Draculis είναι η ιδανική λύση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή κινητικές δυσκολίες, καθώς και για άτομα της 3ης ηλικίας - Ένα εργαλείο ζωής, για ποιοτική και ασφαλή καθημερινότητα.