Τεχνολογία αιχμής για ένα πράσινο μέλλον από τη Westnet

Τεχνολογία αιχμής για ένα πράσινο μέλλον από τη Westnet

new_westnet


Sponsored content

Η στροφή προς την πράσινη ενέργεια αποτελεί σήμερα μία επιτακτική ανάγκη για να εξασφαλιστεί η ευημερία των σύγχρονων κοινωνιών και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής. Καθώς οι καθημερινές μας απαιτήσεις για ηλεκτρική ενέργεια αυξάνονται με το συνακόλουθο κόστος να διατηρεί ανοδική πορεία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έρχονται να μπουν για τα καλά στη ζωή μας. Έτσι, ολοένα περισσότερα νοικοκυριά κι επιχειρήσεις αναζητούν οικονομικά αποδοτικές και βολικές λύσεις, όπως είναι τα φωτοβολταϊκά συστήματα, για να επιτύχουν την απαραίτητη ενεργειακή μετάβαση σε μια ασφαλή, προσιτή και βιώσιμη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

photo1_WESTNET_SOLAR

Στην προσπάθεια αυτή, η Westnet, μια εταιρεία με μακρά εμπειρία στην ελληνική αγορά στην παροχή προηγμένων τεχνολογικών λύσεων για τους συνεργάτες της, έρχεται να υποστηρίξει τους οικιακούς χρήστες προσφέροντας ανταγωνιστικές λύσεις οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων, με τεχνολογία αιχμής. Μέσω της νέας επιχειρηματικής μονάδας «Westnet Solar Systems», η εταιρεία στοχεύει στην προσφορά των πλέον αποδοτικών ενεργειακών λύσεων για τις ανάγκες ενός σπιτιού, με θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Έχοντας ήδη σημαντική δραστηριότητα με τις αντλίες θερμότητας, η Westnet προσφέρει τώρα μια ολιστική προσέγγιση ώστε να συμβάλει στην επίτευξη της ενεργειακής αυτονομίας των νοικοκυριών, μέσα από μια δυναμική γκάμα προϊόντων, όπως φωτοβολταϊκά πάνελ (PV panel), μετατροπείς ρεύματος (inverters) και συστήματα αποθήκευσης (battery systems), με την εγγύηση και αξιοπιστία κορυφαίων κατασκευαστών. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των λύσεων της είναι αναμφίβολα η υψηλή ποιότητα, η προσιτή τιμή και οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως pre-sales consulting, on-site support, τεχνική υποστήριξη και last mile delivery. 

event_photo2
Κλείσιμο

Στο πλαίσιο αυτής της νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, η Westnet διοργάνωσε μια ειδική εκδήλωση για το δίκτυο συνεργατών της στην Αθήνα, για να ανακοινώσει την επέκτασή της στην κατηγορία των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων και την έναρξη της συνεργασίας της με την AUXSOL, έναν κορυφαίο παραγωγό inverters και battery systems παγκοσμίως. Η AUXSOL είναι μέλος του Ομίλου AUX, με τον οποίο η Westnet συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κλιματιστικών και αντλιών θερμότητας AUX στην Ελλάδα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης όπου παρευρέθηκαν και στελέχη της AUXSOL από την Κίνα, έγινε ειδική αναφορά στη μέχρι τώρα στρατηγική συνεργασία Westnet – AUX ενώ παρουσιάστηκαν το διευρυμένο αποτύπωμα των δύο εταιρειών και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που η AUXSOL μπορεί να φέρει στην ελληνική αγορά στα φωτοβολταϊκά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η AUX διαθέτει 11 υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής και 6 κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης, επενδύοντας στην καινοτομία, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Υπό το πρίσμα αυτό, η AUXSOL δεσμεύεται για την παροχή προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητα, αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία και ευκολία προς τον χρήστη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Westnet Solar Systems: solarsystems@mywestnet.com, (+30) 211 300 2258

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης