Σκληρό βίντεο: Αλιγάτορας αφαιρείται από την κοιλιά πύθωνα

Σκληρό βίντεο: Αλιγάτορας αφαιρείται από την κοιλιά πύθωνα

«Ο συγκεκριμένος πύθωνας ήταν περίπου 5,4 μέτρων και είχε φάει έναν αλιγάτορα 1,54 μέτρων», έγραψε στο Instagram της η γεωεπιστήμονας που ανέβασε το βίντεο

Pithonas_Aligatoras
Ένας ολόκληρος αλιγάτορας βρέθηκε στην κοιλιά ενός τεράστιου πύθωνα της Βιρμανίας στη Φλόριντα - και το βίντεο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γεωεπιστήμονα Rosie Moore στο Instagram, όπου έχει συγκεντρώσει κοντά στις 400.000 προβολές. Η ίδια δήλωσε στο «FOX 35» ότι το βίντεο τραβήχτηκε πριν από αρκετούς μήνες, αλλά μόλις πρόσφατα το δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

«Ο συγκεκριμένος πύθωνας ήταν περίπου 5,4 μέτρων και είχε φάει έναν αλιγάτορα 1,54 μέτρων», έγραψε η Moore στο Instagram.

Η Moore λέει ότι ο πύθωνας βρέθηκε στο Everglades της Φλόριντα αλλά όχι σε εθνικό πάρκο. Του έγινε ευθανασία και παραδόθηκε στο ερευνητικό εργαστήριο για νεκροψία και συλλογή επιστημονικών δειγμάτων.

Τα πλάνα δείχνουν αρκετούς επιστήμονες να αξιολογούν ένα μεγάλο εξόγκωμα στο στομάχι του πύθωνα πριν το ανοίξουν και πάρουν μια καλύτερη εικόνα για το τι υπήρχε μέσα. Στη συνέχεια αφαιρείται ολόκληρος ο αλιγάτορας από τον πύθωνα.

Προσοχή σκληρό βίντεο


Κλείσιμο
Η Moore λέει ότι οι βιρμανικοί πύθωνες πρέπει να υποβάλλονται σε ευθανασία στη Φλόριντα. «Λόγω του τροπικού περιβάλλοντος της Νότιας Φλόριντα, σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια ζωής και την ταχεία αναπαραγωγή των βιρμανικών πυθώνων, τα φίδια αυτά έχουν εισβάλει σε οικολογικά ευαίσθητες περιοχές όπως το Εθνικό Πάρκο Everglades. Αυτό αποτελεί απειλή για μια ποικιλία άγριων ζώων».

Η Φλόριντα διοργάνωσε πρόσφατα την ετήσια πρόκληση Florida Python Challenge, η οποία συμβάλλει στην απομάκρυνση των εισβολικών βιρμανικών πυθώνων από τη νότια Φλόριντα. Από το 2000, περισσότεροι από 17.000 άγριοι βιρμανικοί πύθωνες έχουν απομακρυνθεί από την πολιτεία της Φλόριντα.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Γυναίκα από τη Συρία έβαλε τη βόμβα που σκότωσε έξι


Ανδρέας Φουστάνος: Απόλαυσε επί σκηνής την πρώην σύζυγό του, Νατάσα Θεοδωρίδου - «Ήσουν θεά»


Αλμπέρτο Μποτία: Η ανάρτησή του, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης