Βίκος A.E.: Εκατοντάδες εθελοντές φύτεψαν 1.300 δέντρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου

Βίκος A.E.: Εκατοντάδες εθελοντές φύτεψαν 1.300 δέντρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου

vikos_header
«Επιχειρείν, Κοινωνία και Πολιτεία θέλουν και μπορούν να συνεργαστούν προς όφελος του περιβάλλοντος. Ο πλανήτης είναι το κοινό μας σπίτι και η προστασία και η ευημερία του είναι καθήκον όλων μας».
Αυτά τα λόγια του Ηλία Λυμπέρη, Media Manager της Βίκος Α.Ε., κατά τη δενδροφύτευση που έλαβε χώρα το Σάββατο 6.11.2021 στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, αποτυπώνουν την αντίληψη της εταιρείας για την προστασία και την ευημερία του περιβάλλοντος.

Αυτή ακριβώς η αντίληψη έχει υπαγορεύσει τη συνεργασία της εταιρείας Βίκος με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών και δράσεων «Ο Β-οίκος της ζωής μας», ο οποίος εδράζεται στο οικουμενικής και πανανθρώπινης σημασίας τρίπτυχο: προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, πολιτισμός και εθελοντισμός.
DJI_0982
Η συνεργασία αυτή γέννησε και τη δενδροφύτευση στο Γαλάτσι, η οποία αφενός αγκαλιάστηκε από τον Δήμο Γαλατσίου, αφετέρου κινητοποίησε περισσότερους από 800 εθελοντές – οικογένειες και παρέες που πλαισίωσαν την ομάδα της εταιρείας Βίκος – οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου και φύτεψαν 1.300 δενδρύλλια.

Επρόκειτο για τη 2η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση του περιβαλλοντικού οργανισμού we4all με την υποστήριξη της Βίκος Α.Ε.. Την ημέρα εκείνη η we4all είχε παροτρύνει όλους τους πολίτες να φυτέψουν ένα φυτό, ένα δεντράκι, ένα λουλούδι εκεί όπου ζουν και εργάζονται.
ALX_2994
Η δενδροφύτευση στο Γαλάτσι, με φόντο τις εξαιρετικά καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, ήταν η δεύτερη που έγινε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία άρχισε τον Ιούνιο του 2021 με δενδροφύτευση στην Ανάβυσσο και συνεχίζεται.

Ο στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να αναδειχθεί η ανάγκη της ευρύτερης δυνατής συστράτευσης όλων των παραγόντων της κοινωνίας και ο καθένας, στο μέτρο των δικών του δυνατοτήτων, να αναλάβει δράση για την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρεία Βίκος, στηρίζοντας ενεργά τις πρωτοβουλίες της we4all, καταθέτει την έμπρακτη συνεισφορά της και δίνει το μήνυμα ότι η συμπόρευση όλων είναι η μόνη εγγύηση για την κοινή μας ευημερία σε έναν βιώσιμο πλανήτη.
Κλείσιμο
we4all-83
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης