Σκουρλέτης: «Ο Αμυράς είχε αυτοπροταθεί, αλλά κόπηκε»

Σκουρλέτης: «Ο Αμυράς είχε αυτοπροταθεί, αλλά κόπηκε»

Να υποβαθμίσει τις εντυπώσεις που προκαλούν οι εμπρηστικές τοποθετήσεις του κυρίου Ισοκράτη Αμυρά αλλά και το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου που εμφανίζει τους μουσουλμάνους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με σημαία της ανεξάρτητης Θράκης, επιχειρεί η Κουμουνδούρου...

Σκουρλέτης: «Ο Αμυράς είχε αυτοπροταθεί, αλλά κόπηκε»
Να υποβαθμίσει τις εντυπώσεις που προκαλούν οι εμπρηστικές τοποθετήσεις του κυρίου Ισοκράτη Αμυρά αλλά και το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου που εμφανίζει τους μουσουλμάνους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με σημαία της ανεξάρτητης Θράκης, επιχειρεί η Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέντης κατηγόρησε την ΝΔ ότι προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες με ψεύδη και λάσπη χαρακτήρισε σαπουνόπερα την υπόθεση Αμυρά και αναφερόμενος στις καταγγελίες του κ. Γιάννη Μιχελάκη είπε οτι «Το χάος και η βλακεία δεν αντιμετωπίζονται».

Κλείσιμο
Υποστήριξε οτι ο κύριος Αμυράς δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ότι είχε αυτοπροταθεί αλλά, κόπηκε από την αξιολόγηση της Κουμουνδούρου.

Για το ζήτημα των μουσουλμάνων βουλευτών είπε οτι μετά από την επικοινωνία που είχε με τους ίδιους το δημοσίευμα αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ.

Εξήγησε ότι δεν θα ακολουθήσουν τον ολισθηρό δρόμο που έχει επιλέξει η ΝΔ και πως απέναντι στην αρχιτεκτονική της λάσπης θα μιλούν για το συμφέρον του κόσμου της εργασίας. Επιπροσθέτως άφησε να εννοηθεί οτι ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει την πρόταση Βενιζέλου για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας οτι εκτός από πολιτικό υπάρχει και εθνικό ζήτημα σημειώνοντας ότι όσοι έχουν υπογράψει το μνημόνιο δεν έχουν την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της χώρας.
Υποστήριξε οτι η ΝΔ παραποιεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό ενώ επισήμανε οτι ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει την συνολική πρόταση του κόμματος για την αναδιάρθρωση της ελληνικής κοινωνίας η οποία περιλαμβάνει και την διάλυση των ΜΑΤ.

Επιπροσθέτως για το θέμα Αμυρά μίλησε και ο υπεύθυνος διαφημιστικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης εξηγώντας ότι «θα ήταν και για μας εύκολο να ανεβάσουμε δηλώσεις των κ. Γεωργιάδη, Ψωμιάδη και Βορίδη αλλά δεν είναι έξυπνο να φοβίζεις τον κόσμο για εμάς η προεκλογική αντιπαράθεση δεν μπορεί να γίνει με λάσπη και ψεύδη γι’ αυτό και δεν θα ακολουθήσουμε την ΝΔ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης