Πειραιάς Νικητής: Χαμηλοί τόνοι και κανένας εφησυχασμός από Μώραλη

Πειραιάς Νικητής: Χαμηλοί τόνοι και κανένας εφησυχασμός από Μώραλη

Η στρατηγική του Β΄ γύρου που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα - Μπροστά δύο ποσοστιαίες μονάδες από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο

Πειραιάς Νικητής: Χαμηλοί τόνοι και κανένας εφησυχασμός από Μώραλη
Χαμηλοί τόνοι και ακόμη περισσότερη προσπάθεια για την επικράτηση στον Δήμο Πειραιά την προσεχή Κυριακή ενόψει των επαναληπτικών εκλογών είναι οι κινήσεις που χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα τους ανθρώπους του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη: «Πειραιάς Νικητής».

Η διαφορά των δύο ποσοστιαίων μονάδων του Γιάννη Μώραλη από τον απερχόμενο δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό και πρόωρους πανηγυρισμούς.

Κλείσιμο
Η προσπάθεια του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» επικεντρώνεται στην προσέλκυση ψηφοφόρων από τους συνδυασμούς που δεν πέρασαν στη δεύτερη Κυριακή με βασικό επιχείρημα «ένα καλύτερο αύριο για τον Πειραιά».

Οι κ.κ. Γιάννης Μώραλης και Βαγγέλης Μαρινάκης είχαν επιχειρήσει το τελευταίο διάστημα διακριτικό άνοιγμα προς τον κ.Θοδωρή Δρίτσα. Μάλιστα ο γνωστός εφοπλιστής σε συνέντευξή του είχε ξεκαθαρίσει ότι εάν δεν συμμετείχε στις εκλογές θα στήριζε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχει η πεποίθηση- εκτίμηση, σε κάθε περίπτωση, ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δε θα στηρίξουν υποψήφιο της ΝΔ.

Το ίδιο φέρεται να ισχύει και για τους ψηφοφόρους της κυρίας Παντελάκη που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ ενώ αντιθέτως οι ψηφοφόροι του κ. Νίκου Κούζηλου (Χρυσή Αυγή) πιθανότατα θα υποστηρίξουν την υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου.

Εν τω μεταξύ, κόλαφος για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο είναι η αναφορά του ταξίαρχου αστυνομικού διοικητή της περιφέρειας Πειραιά. Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος αξιωματούχος της ΕΛΑΣ στην έκθεση που συνέταξε προς την ηγεσία του Σώματός του σημειώνει μεταξύ άλλων για τη χθεσινή ημέρα ότι: «Πέραν των συνήθων μικροεντάσεων που παρατηρούνται στη διάρκεια των εκλογών ουδέν άξιον λόγου αναφέρεται».






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης