ΑΑΔΕ: Μόνο με αίτηση υπάγονται στις 24 δόσεις οι παλιές ρυθμίσεις

ΑΑΔΕ: Μόνο με αίτηση υπάγονται στις 24 δόσεις οι παλιές ρυθμίσεις

Ποιοι γλιτώνουν και ποιοι όχι με τη νέα πάγια ρύθμιση της Εφορίας - Δεν αναστέλλονται τα μέτρα κατάσχεσης αν έχουν ήδη ξεκινήσει

eforia2
Μέχρι 2 ευκαιρίες και μόνον μπορούν να έχουν να ενταχθούν στην νέα πάγια ρύθμιση 24-48 δόσεων, όσοι τυχόν ξεκινήσουν να πληρώνουν αλλά τη χάσουν.

Όσοι είχαν ήδη μπει στην παλιά ρύθμιση των 12-24 δόσεων, μπορούν να ζητήσουν να μεταφερθούν στη νέα ρύθμιση. Αποκλείονται αυτομάτως όμως όλες οι οφειλές που τυχόν βρίσκονταν σε ενεργή ρύθμιση κατά την 1η Νοεμβρίου 2019.

Από τις 2 Νοεμβρίου και μετά όλα τα χρέη ρυθμίζονται, με βάση τις αναλυτικές οδηγίες που εξέδωσε η ΑΑΔΕ για την πλατφόρμα του Taxisnet με τις 24-48 δόσεις στην εφορία.

Με την υπαγωγη και συμμόρφωση στη ρύθμιση τμηματικής καταβολής, αναστέλλεται η συνέχιση της διαδικασίας της αναγκαστικής εκτέλεσης κινητών η ακινητων (έκδοση προγράμματος πλειστηριασμού).

Κλείσιμο
Αντιθέτως όμως, η ανωτέρω αναστολή δεν ισχύει για τις κατασχέσεις που έχουν ηδη επιβληθεί πριν την υπαγωγή των οφειλών στη ρύθμιση στα χέρια τρίτων ή έχουν εκδοθεί οι σχετικές παραγγελίες κατάσχεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης