Χρηματιστήριο Αθηνών: Με άνοδο 2,5% το κλείσιμο και θετικά νέα για δάνεια - επιχειρήσεις

xa-deiktew-1

Στις 618,16 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης - Άνοδος 20,37% για την Intralot με την διάψευση του QCM

Η πώληση των δανείων της Alpha bank στο 33% της λογιστικής αξίας, οι επιχειρηματικές ανακοινώσεις, αλλά και η αντίδραση στην υπερπουλημένη αγορά προκάλεσαν ένα ανοδικό ξέσπασμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η αγορά έκλεισε με άνοδο 2,5% φθάνοντας τις 618,16 μονάδες. Απο το πρωϊ η αγορά αντέδρασε ανοδικά καθώς υπήρχε σειρά επιχειρηματικών ειδήσεων όπως της Μυτιληναίος, αλλά και της Alpha bank η οποία δημοσιοποίησε την πώληση του πακέτου κόκκινων δανείων jupiter στο 33% της ονομαστικής αξίας. Απο μόνο της η είδηση είναι θετική καθώς τα δάνεια τα οποία είχαν εξασφαλίσεις πωλήθηκαν σε υψηλότερη τιμή απο το πακέτο Amoeba.

H είδηση αλλάζει τα δεδομένα και τις αξίες των assets στην Ελλάδα. Σημαίνει ότι τα δάνεια διαθέτουν υπεραξίες έτσι και τα χαρτοφυλάκια των τραπεζών μπορούν να δικαολογήσουν υψηλότερες τιμές. Θετικές ήταν επίσης ήταν οι ειδήσεις της Μυτιληναίος για τα κέρδη , η αντίδραση της Eurobank, αλλά και της Intralot καθώς το QCM διέψευσε οποιοδήποτε short για την μετοχή όπως ήθελαν ορισμένα δημοσιεύματα.

Κέρδη 13,03% για την Eurobank στα 0,555 ευρώ. Άνοδος 8,21% για τον Μυτιληναίο στα 7,25 ευρώ. Κέρδη 2,11% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 8,87 ευρώ. Άνοδος 7,59% για την Alpha Bank στα 1,19 ευρώ. Κέρδη 6,69% για την EXAE στα 3,75 ευρώ. Άνοδος 20,37% για την Intralot στα 0,455 ευρώ και κέρδη 14,73% στα 0,631 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 61 εκατ.ευρώ, με πακέτα 11 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ευτυχισμενη Βουλγαρα στο πορνειο της ελλαδας με τα πιο αχρηστα υποκειμενα για "ανθρωπους"

να τρωτε ολοι οι μπάσταρδοι του συστηματος και τα παιδια τοςυ το ιδιο και να τους κάθονται στο λαιμο! φονιαδες βρωμοχωρα….φονιαδες της ευκολης αρπαχτης

Αλέξανδρος

Ευτυχισμένο το σύνολο σχεδόν των συμπατριωτών μας από την άνοδο των τιμών των μετοχών τους στο χρηματιστήριο, όπως εργάτες, υπάλληλοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, φοιτητές, μαθητές, σερβιτόροι, πωλήτριες, ταμίες, διανομείς, καθαρίστριες, φύλακες κλπ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης