Απορρίφθηκε η αίτηση της Folli-Follie για υπαγωγή στο άρθρο 106α

koutsolioutsoi

Με αυτή την απόφαση αίρονται τα μέτρα προστασίας της εταιρείας

Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση της εταιρείας Folli Folie ώστε να υπαχθεί στο άρθρο 106Α του Πτωχευτικού Κώδικα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο οδηγήθηκε σε απορριπτική απόφαση, λαμβάνοντας υπόψη του ότι περιελήφθη ως πιστώτρια της Folli Follie θυγατρικής της εταιρία (Finance Luxembourg II SA).

Όπως όμως διαπίστωσε το δικαστήριο, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν προκύπτει ως πιστώτρια από τον κατάλογο των πιστωτών.

Αυτό σημαίνει πως η Folli Follie δεν συγκέντρωσε το απαιτούμενο από το νόμο ποσοστό συμφωνίας από τους πιστωτές της, ώστε να μπει στη διαδικασία προστασίας από αυτούς.

Η αίτηση της Folli Follie για προστασία από τους πιστωτές είχε εκδικαστεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί πως τότε το δικαστήριο είχε αποφασίσει παράταση των μέτρων προστασίας της μητρικής Folli Follie.

Αντίθετα, είχε προχωρήσει στην απόρριψη του αιτήματος για προστασία τόσο της θυγατρικής της Folli Follie Συμμετοχών όσο και της βασικής μετόχου Αικατερίνης Κουτσολιούτσου.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

βασιλική

μπορώ να σε φωνάζω "ρούλα" ; από το ...αριστε-ρούλα ΛοΛ

Κλεισθένης

Υπό την προστασία του νόμου από τους πιστωτές μπαίνει μια εταιρία ,ζημιογόνος μεν,αλλά με σωστά βιβλία.Από την στιγμή που υπάρχει καταδολίευση μετόχων,ομολογιούχων κλπ. και ψεύτικοι ισολογισμοί ,η μόνη οδός είναι αυτή που ακολούθησαν οι Αμερικανικές αρχές στην περίπτωση Madoff.

Τιμιότης στην πλαστογραφία

Ελληνική επιχειρηματικότητα «Made in Greece». «...περιελήφθη ως πιστώτρια της Folli Follie θυγατρικής της εταιρία...διαπίστωσε το δικαστήριο, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν προκύπτει ως πιστώτρια από τον κατάλογο των πιστωτών...Αυτό σημαίνει πως η Folli Follie δεν συγκέντρωσε το απαιτούμενο από το νόμο ποσοστό συμφωνίας από τους πιστωτές της, ώστε να μπει στη διαδικασία προστασίας από αυτούς.»

Ρε παιδια

τι θα γινει με το ελικοπτερο μαθαμε?

Δημήτρης

Πολύ αστείο Γιάννη να παίζεις με τον πόνο των άλλων.

Γιαννης κ

@eya ε αυτο εχει να κανει.Ειναι υποχρεωμενοι οι εργαζομενοι να επιστρεψουν τον μισθο του τελευτιου ετους,αλλιως πανε φυλακη.Με ενα απλο ψαξιμο στο google το βλεπεις (ξεχασα οτι πρεπει να πληρωσουν και τοκο οι εργαζομενοι)

Καράς

Απλά δεν έχει προστασία από τους πιστωτές. Που σημαίνει ότι μπορεί να του βγάλουν διαταγή πληρωμής και γεια σας.

eya

Ξέρει κανείς με απλά λόγια να μου εξηγήσει τι είναι το 106 α? Έχει να κάνει με τους εργαζόμενους?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Constructi

Μελέτες  του ΙΟΒΕ επισημαίνουν τα αίτια της αρνητικής αυτής πορείας του κλάδου, τον σημαντικό βαθμό επηρεασμού της οικονομίας της χώρας από την πορεία του και τα αίτια που η οικονομία μένει καθηλωμένη, ακόμη και μετά από 10 χρόνια

oures

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας - Από 200 έως 4.690 ευρώ το όφελος από τις μειώσεις στις εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες  - Δείτε πίνακα με τις μειώσεις για κάθε εισοδηματικό κλιμάκιο

16
solts_main

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ επισήμανε ωστόσο: «Τα περιθώρια κίνησης έχουν γίνει κάπως μεγαλύτερα, αλλά βεβαίως δεν είναι απεριόριστα, κυρίως λόγω του μεγέθους των προβλημάτων» - Κοιτώντας προς τη... Ρώμη, χαρακτήρισε «σοφή» τη στάση της Ελλάδας να κάνει διάλογο με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή 

18