Επανέρχονται τα σενάρια «διάσωσης» της Folli-Follie από Fosun

fosun

Tα σενάρια «διάσωσης» της Folli Follie από τον κινεζικό κολοσσό κυκλοφορούσαν πριν την αποκάλυψη για την «τρύπα» ενός δισ. δολαρίων στα έσοδα της ελληνικής εταιρείας από Ασία, ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι φήμες έχουν αναζοπυρωθεί

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη Folli Follie. Στον απόηχο της αίτησης πτώχευσης της Links of London, θυγατρικής της ελληνικής εταιρείας στις ΗΠΑ, πληροφορίες -ανεπιβεβαίωτες- μέχρι στιγμής θέλουν την κινεζική Fosun, μεγαλομέτοχο της FF, να εμφανίζεται σε ρόλο σωτήρα της εταιρείας.

Να σημειωθεί ότι τα σενάρια «διάσωσης» της Folli Follie από τον κινεζικό κολοσσό κυκλοφορούσαν πριν την αποκάλυψη για την «τρύπα» ενός δισ. δολαρίων στα έσοδα της ελληνικής εταιρείας από Ασία, ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι φήμες έχουν αναζοπυρωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Follie Follie επικουρείται από την Deloitte στην κατάρτιση προβλέψεων ρευστότητας και στην ανάπτυξη του επικαιροποιημένου επιχειρηματικού σχεδίου αναδιάρθρωσης της Εταιρείας.

Η Deloitte ανέλαβε ως κύριος χρηματοοικονομικός σύμβουλος της για να βοηθήσει στις συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές και να συμβουλεύσει στους όρους μιας οικονομικής αναδιάρθρωσης, αποσκοπώντας στην εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ομίλου. Η Deloitte θα συνεργαστεί στενά με τον Διευθυντή Αναδιάρθρωσης του Ομίλου Δημήτριο Κουβάτσο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newmoney

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Dfg

Ήμουν πρωην υπάλληλος και μπορω να πω ότι ήταν μία εταιρεία χωρίς αξιοκρατία. Άχρηστα άτομα ήταν σε μεγάλες θέσεις ενώ αξία παιδιά ήταν από κάτω. Όποιος εγλειφε ήταν πάνω. Εταιρεία της πλάκας.

Υπάλληλος ff

Ελπίζαμε να "ελευθερωθουμε" οι περισσότεροι υπάλληλοι.... Μην μας λέτε τέτοια.. Έχουμε περάσει τα απίστευτα τόσα χρόνια...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ypoyrgeio_oikonomikon

Η ετήσια οικονομική αιμορραγία από φοροδιαφυγή υπολογίζεται σε €6-7 δισ - Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, οι πολίτες δεν θα μπορούν από του χρόνου να κάνουν με μετρητά καμία συναλλαγή που θα ξεπερνά τα 200 ευρώ

12