Επανέρχονται τα σενάρια «διάσωσης» της Folli-Follie από Fosun

Επανέρχονται τα σενάρια «διάσωσης» της Folli-Follie από Fosun

Tα σενάρια «διάσωσης» της Folli Follie από τον κινεζικό κολοσσό κυκλοφορούσαν πριν την αποκάλυψη για την «τρύπα» ενός δισ. δολαρίων στα έσοδα της ελληνικής εταιρείας από Ασία, ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι φήμες έχουν αναζοπυρωθεί

fosun
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη Folli Follie. Στον απόηχο της αίτησης πτώχευσης της Links of London, θυγατρικής της ελληνικής εταιρείας στις ΗΠΑ, πληροφορίες -ανεπιβεβαίωτες- μέχρι στιγμής θέλουν την κινεζική Fosun, μεγαλομέτοχο της FF, να εμφανίζεται σε ρόλο σωτήρα της εταιρείας.

Να σημειωθεί ότι τα σενάρια «διάσωσης» της Folli Follie από τον κινεζικό κολοσσό κυκλοφορούσαν πριν την αποκάλυψη για την «τρύπα» ενός δισ. δολαρίων στα έσοδα της ελληνικής εταιρείας από Ασία, ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι φήμες έχουν αναζοπυρωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Follie Follie επικουρείται από την Deloitte στην κατάρτιση προβλέψεων ρευστότητας και στην ανάπτυξη του επικαιροποιημένου επιχειρηματικού σχεδίου αναδιάρθρωσης της Εταιρείας.

Η Deloitte ανέλαβε ως κύριος χρηματοοικονομικός σύμβουλος της για να βοηθήσει στις συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές και να συμβουλεύσει στους όρους μιας οικονομικής αναδιάρθρωσης, αποσκοπώντας στην εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ομίλου. Η Deloitte θα συνεργαστεί στενά με τον Διευθυντή Αναδιάρθρωσης του Ομίλου Δημήτριο Κουβάτσο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης