Κατρούγκαλος: O ΕΦΚΑ θα αναπροσαρμοστεί αν υπάρξει απόφαση του ΣτΕ

katroygalosnw

Τέτοια απόφαση του ΣτΕ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, τόνισε ο κ Κατρούγκαλος και όσοι διαδίδουν διάφορες πληροφορίες κινδυνεύουν με το ποινικό αδίκημα της παραβίασης του δικαστικού απορρήτου, είπε

Προφανώς και θα προσαρμοστεί ο νόμος αν υπάρξει απόφαση του ΣτΕ για τις ασφαλιστικές εισφορές των Ελεύθερων Επαγγελματιών, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο εμπνευστής του Ασφαλιστικού νόμου, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όμως τέτοια απόφαση του ΣτΕ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, πρόσθεσε ο κ Κατρούγκαλος και όσοι διαδίδουν διάφορες πληροφορίες κινδυνεύουν με το ποινικό αδίκημα της παραβίασης του δικαστικού απορρήτου, είπε.

Ο κ Κατρούγκαλος τόνισε πάντως ότι η ουσία του νόμου του, που είναι η ισορροπία των κανόνων θα διατηρηθεί.

Αυτή η ουσία δεν πρόκειται να φύγει, είπε, σημειώνοντας ότι όπως έχει αποδειχτεί το 80% των ελεύθερων επαγγελματιών πληρώνουν λιγότερα ενώ το 20% είναι εύλογο να αντιδρά.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (5)

emk

Κατά την προσφυλή του προεκλογική ατάκα...στα τέσσερα τώρα κύριε Κατρούγκαλε...η απόλυτη αριστερή διαστροφή να χαμηλώνουν εισφορές φορτώνοντας αυτές στο γείτονα και το δόγμα να φτωχοποιηθούν όλο και περισσότεροι για να τους εκπροσωπούμε εμείς οι αγνοί και οι τίμιοι...φτου σου

Γιώργος

Είμαστε κάθε λέξη του συντάγματος

Μάριος

Αυτό το 80-20 που πρεσβεύουν οι συριζεοι και έχουν καταστρεψει την αγορά, που το βλέπουν δεν μπορώ να καταλάβω. Εδώ αντιδρούν όλοι σε αυτό το παράνομο και εξωφρενικο τρόπο υπολογισμου ασφαλιστρον που δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο, μόνο και μόνο για να μην κόψουν από τους μισθωτούς που είναι οι βολεμένοι ψηφοφόροι τους.

Βεροιώτης

Σωστά τα λες. Φαντάσου λοιπόν ότι έγιναν 22 φορές αναπροσαρμογές στον νόμο μόνο και μόνο να μην απολύσουν κηφήνες και αντ αυτού προσλαμβάνουν άλλους κιόλας. Άντε Η 23η αλλαγή τώρα.

akis

ΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ...ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

iove12

Σύμφωνα με το ΙΟΒΕ η ενίσχυση του δείκτη προέρχεται κυρίως από βελτίωση των προσδοκιών στο Λιανικό εμπόριο και τους Καταναλωτές - Η καταναλωτική εμπιστοσύνη διαμορφώνεται στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 19 ετών