Νέο φιάσκο με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ ΙΙ» σε Αττική και νότιο Αιγαίο

Νέο φιάσκο με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ ΙΙ» σε Αττική και νότιο Αιγαίο

Το ηλεκτρονικό σύστημα δεν επιτρέπει στους πολίτες να κάνουν τις αιτήσεις τους - Μπάχαλο με τις αιτήσεις αφού όποιος δεν ολοκληρώνει τη διαδικασία κινδυνεύει να μην ενταχθεί στο πρόγραμμα

eksoikonomisi_kat_oikon
Μετ' εμποδίων υποβάλλονται οι αιτήσεις για την τελευταία φάση του «Εξοικονομώ ΙΙ» που αφορά τις περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου. Η αστάθεια που εμφανίζει το ηλεκτρονικό σύστημα απ' το πρωί δεν έχει επιτρέψει σε πολλούς μηχανικούς να ολοκληρώσουν τις αιτήσεις καθώς τους πετάει έξω με αποτέλεσμα να φουντώνει η οργή τόσο των ίδιων όσο και των πελατών τους. Και αυτό διότι φοβούνται ότι θα μείνουν εκτός του προγράμματος αφού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις που υποβάλλονται, κάτι που σημαίνει ότι όποιος προλάβει θα ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Πληροφορίες του newmoney.gr μάλιστα αναφέρουν πως επίκειται και νέα δημόσια παρέμβαση του προέδρου του ΤΕΕ, Ν. Στασινού με την οποία θα ζητά να διασφαλιστεί η νομιμότητα σε ο,τι αφορά τους πολίτες που επιχειρούν απ' το πρωί να μπουν στην πλατφόρμα να κάνουν αίτηση αλλά δεν έχουν περαιώσει τη διαδικασία αφού το ηλεκτρονικό σύστημα τους πετάει εκτός.

Σε μία προσπάθεια να μην επαναληφθούν τα μεγάλα προβλήματα των προηγούμενων ημερών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα είχε απενεργοποιηθεί η πρόσβαση των μέχρι σήμερα εγγεγραμμένων στο πρόγραμμα. Ωστόσο, όπως φαίνεται, τα προβλήματα δεν λείπουν.

Υπενθυμίζεται πως ο υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκης είχε δηλώσει πως περίπου 28.000 νοικοκυριά ήδη κάλυψαν όλα τα στάδια του προγράμματος και άλλα 10.000 νοικοκυριά αναμένεται να ενταχθούν, δεδομένου ότι οι αιτήσεις τους βρίσκονται ήδη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης