Παράταση πληρωμών στην εφορία έως τη Μεγάλη Τρίτη

eforia

Η παράταση αφορά χρέη και δόσεις που έπρεπε να πληρωθούν μέχρι αύριο, Παρασκευή – Η απόφαση οφείλεται στην ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών 

Παράταση μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη παίρνουν οι πληρωμές χρεών και δόσεων στην εφορία, που λήγουν στις ημέρες της ειδικής αργίας διατραπεζικών συναλλαγών, δηλαδή αύριο, Παρασκευή 30 Μαρτίου και τη Μεγάλη Δευτέρα, 2 Απριλίου.

Όπως αναφέρει απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, «οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στην Φορολογική Διοίκηση οφειλών που λήγουν στις ημέρες ειδικής αργίας διατραπεζικών συναλλαγών (Παρασκευή 30/03 και Μ. Δευτέρα 02/04, σύμφωνα με το άρθρο 11 του νόμου 3336/2005) παρατείνονται μέχρι και την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Μ. Τρίτη 03/04). Έως την ίδια ημερομηνία παρατείνονται οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στη φορολογική διοίκηση».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

83c6411206e5cf855b56fad31a30e7e8_XL

Για τουλάχιστον μισό αιώνα, η οικογένεια Μπενετόν της Ιταλίας κήρυττε την αξία της συμπόνιας μέσα από γιγαντιαίες διαφημίσεις για τα επώνυμα ρούχα της, οι οποίες περιελάμβαναν φωτογραφίες από έναν ετοιμοθάνατο ασθενή Aids, μια μαύρη γυναίκα που θηλάζει ένα λευκό μωρό και, πιο πρόσφατα, Αφρικανούς πρόσφυγες να σώζονται στη θάλασσα.

ee84b4abdc39c511a39cb02fefeb7522_XL

Υπηρεσίες διαχείρισης διοδίων στο πρώην Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας και διεκδίκηση του ηλεκτρονικού-δορυφορικού συστήματος τελών που έχει προκηρύξει το υπουργείο Υποδομών, περιλαμβάνουν οι μπίζνες στην Ελλάδα της Ιταλικής Autostrade που παραμονές 15 Αύγουστου, βύθισε στο πένθος περισσότερες από 40 οικογένειες λόγω της κατάρρευσης μίας οδογέφυρας στη Γένοβα.