Θετικά πρόσημα στη Wall

Θετικά πρόσημα στη Wall

Τη μεγαλύτερη συμβολή στα κέρδη του Dow Jones είχαν η Goldman Sachs και η Caterpillar με άνοδο άνω του 1%

Ανοδικό γύρισμα στη Wall μετά τις απώλειες που σημειώθηκαν νωρίτερα την Τρίτη, μια μέρα μετά τη συνεδρίαση όπου ο Dow κατέγραψε άνοδο 410 μονάδων. 

Αναλυτικά, ο Dow Jones +0,16% στις 24.640 μονάδες, ο S&P +0,26% στις 2.662 μονάδες και ο Nasdaq +0,45% στις 7.013 μονάδες. 

Η άνοδος έχει «οδηγό» τις τραπεζικές και τεχνολογικές μετοχές.

Τη μεγαλύτερη συμβολή στα κέρδη του Dow Jones είχαν η Goldman Sachs και η Caterpillar με άνοδο άνω του 1%. Άνοδος και για τον  S&P 500 με τον χρηματοοικονομικό κλάδο να «πρωταγωνιστεί» και τη Wells Fargo να ενισχύεται κατά 2,4%. Θετικό πρόσημο και για τον Nasdaq με τις μετοχές της Nvidia, Amazon και Alphabet να καταγράφουν κέρδη.

Οι επενδυτές πάντως μετά και το πρόσφατο παγκόσμιο sell off, εστιάζουν στην αυριανή ανακοίνωση των στοιχείων για την πορεία του πληθωρισμού στις ΗΠΑ. 

«Όλα αυτά μας πηγαίνουν πίσω στο γεγονός ότι ήμασταν υπεραγορασμένοι (overbought) στις 26 Ιανουαρίου, όταν πετύχαμε ρεκόρ και στη συνέχεια την επόμενη εβδομάδα κάποια δεδομένα άγγιξαν ιδιαίτερα την αγορά και αυτά αφορούσαν την αύξηση των μισθών» δήλωσε ο Marc Chaikin, Διευθύνων Σύμβουλος της Chaikin Analytics. «Η αγορά είναι τρομαγμένη από τον πληθωρισμό» πρόσθεσε.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

00000583faa1cbd0f02b98a16a3fa

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών μιλώντας σήμερα στο CNBC τόνισε πως οι ΗΠΑ έκαναν "πολύ ουσιαστική πρόοδο" με την Κίνα στα ζητήματα του εμπορίου

000187f3be3c6643aa8cc82c080_XL

«Βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν τρέχουμε» τόνισε ο προέδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Eurobank μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εξαγωγών Βορείου Ελλάδος - Παρουσίασε σειρά προτάσεων που «θα μπορούσαν να πείσουν τις αγορές και να βελτιώσουν την αξιοπιστία της οικονομικής πολιτικής»

00df5b5a26ae5481860c8e543

Αν στο Eurogroup της Πέμπτης δεν υπάρξει κάποια συμφωνία το ΔΝΤ δεν μπορεί να ενεργοποιήσει το πρόγραμμά του γιατί χρειάζεται χρόνος για γραφειοκρατικές διαδικασίες δήλωσε ο Μιχάλης Ψαλιδόπουλος

Elta-Dei

Σήμερα, επίσης , η Διοίκηση των ΕΛΤΑ ξεκίνησε τις διαδικασίες για την εξασφάλιση άλλων 22,5 εκατομμυρίων για την καταβολή μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και των υπολοίπων οφειλομένων απο λογαριασμούς στη ΔΕΗ

1