Χρηματιστήριο Αθηνών: Προβληματίζουν τα «stress tests»-Οριακά κέρδη 0,10%

Χρηματιστήριο Αθηνών: Προβληματίζουν τα «stress tests»-Οριακά κέρδη 0,10%

Οι επενδυτές συνεχίζουν να  «απέχουν» από τις τράπεζες - Βουτιά 4,42% για την Πειραιώς - Με πτώση 2,16% η Εθνική - Πτώση 0,14% για την Eurobank

Με  trading στις τραπεζικές μετοχές συνέχισε η Αθήνα και παρά την ενδοσυνεδριακή άνοδο, στο τέλος έκλεισε με οριακά κέρδη.

Οι επενδυτές συνεχίζουν να  «απέχουν» από τις τράπεζες εξαιτίας των αμφιβολιών για τις ανάγκες που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος των stress tests. Μόνο μια μειοψηφία θεωρεί ότι, τελικά δεν θα χρειαστούν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου – απλά γιατί θα δοθεί χρόνος  για τα Npl΄s και δεύτερον διότι δεν υπάρχει καμία αγορά για τις αυξήσεις κεφαλαίου.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 745.55 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,10%.
Με πτώση 2,16% η Εθνική στα 0,272 ευρώ. Οριακή πτώση 0,14% για την Eurobank στα 0,715 ευρώ. Άνοδος 2,61% για την Alpha bank στα 1,57 ευρώ. Βουτιά 4,42% για την Πειραιώς στα 2,38 ευρώ. Κέρδη 3,26% γαι τον Αδμηε στα 1,90 ευρώ. Άνοδος 1,33% για την ΑΡΑΙΓ στα 8,37 ευρώ και 0,97% για την Μπέλα στα 14,54 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 51,2 εκατ.ευρώ.                                  

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΕΛΛΗΝ

Οι Γερμανοί φιλελεύθεροι το FDP το οποίο θα συμμετάσχει στην γερμανική κυβέρνηση της A. Merkel δεν θα απέκλειαν υπό όρους ακόμη και την λύση της προσωρινής κρατικοποίησης ΤΡΑΠΕΖΩΝ!Το FDP δεν προωθεί την τραπεζική ένωση.Το FDP διάκειται κατά της διάχυσης του τραπεζικού κινδύνου τονίζοντας ότι μια τραπεζική ένωση βοηθάει στην εξάπλωση των παρενεργειών των προβληματικών τραπεζών. Εάν τράπεζες στο μέλλον αποτύχουν θα μπορούσαν να κρατικοποιηθούν μόνο προσωρινά και εν συνεχεία να πουληθούν σε ιδιώτες επενδυτές μέσω placement. ΑΜΚ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΣ, ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΙΑΣ Ή ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Marchionne-end

ΣΟΚ στην Ιταλία. Ο πιο πετυχημένος Ιταλός μάνατζερ, είναι σοβαρά άρρωστος. Με επίσημη ανακοίνωση -η οποία αφήνει ερωτήματα- η Fiat-Chrysler (FCA) έκανε γνωστό ότι το αφεντικό της  Sergio Marchionne, λόγω σοβαρών προβλημάτων με την υγεία του αποχωρεί από το τιμόνι της εταιρείας.

rosooi

Πτώση στον αριθμό των Ρώσων επισκεπτών, λόγω των καλύτερων τιμών που προσφέρει η Τουρκία. Η διπλωματική κρίση με τη Ρωσία δεν έχει επηρεάσει προς το παρόν, λένε παράγοντες της τουριστικής αγοράς, αλλά περιμένουν να δούν τις επιπτώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. 

60
enfia

Η ανάρτηση των τελικών ποσών δεν αποκλείεται να γίνει και μετά την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης - Δεν αλλάζει η ημερομηνία της πρώτης δόσης, η οποία συμπίπτει με τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος, την τελευταία εργάσιμη του Σεπτεμβρίου

4
f11ccc2ea29477fa81044a6100ea93c3_XL

Το 2018 θα είναι μία ακόμη πτωτική χρονιά για την εισερχόμενη τουριστική κίνηση από τη Ρωσία προς την Ελλάδα, την ίδια στιγμή που η Τουρκία βλέπει τα νούμερα των αφίξεων των Ρώσων τουριστών να έχουν ...εκτοξευθεί.