Τον Απρίλιο στην κυκλοφορία το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ

Τον Απρίλιο στην κυκλοφορία το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ

Η αναγραφή της ονομαστικής αξίας θα είναι τυπωμένη σε χρώμα σμαραγδί

Στις 4 Απριλίου 2017 θα τεθεί σε κυκλοφορία το νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ, με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας του.

Μεταξύ του παλιού και του νέου θα υπάρχουν διαφορές, όπως για παράδειγμα η αναγραφή της ονομαστικής αξίας, που θα είναι τυπωμένη σε χρώμα σμαραγδί, όμως και το καινούριο χαρτονόμισμα θα είναι πορτοκαλί. 

Όπως και αυτά των 5, 10 και 20 φέρουν ένα πορτρέτο της θεάς Ευρώπης με την τεχνική της υδατογράφησης.

Επίσης, στο ολόγραμμα έχει ενσωματωθεί ένα παράθυρο, όπου αν κρατήσει κανείς το χαρτονόμισμα στο φως, θα δει το πορτρέτο της Ευρώπης.

Τα παλαιά χαρτονομίσματα παραμένουν σε ισχύ και θα ανταλλαχτούν σταδιακά από τις εθνικές τράπεζες των κρατών-μελών. ΣΧΟΛΙΑ (10)

Την πατήσατε όλοι...

Άντε τώρα να βγάλετε τα κρυμμένα απο τα μπαούλα και τα στρώματα και να τα αλλάξετε με τα καινούργια. Θα σας αναγκάσουν να τα πάτε στην τράπεζα άρον άρον και τα κάπιταλ κοντρόλ θα γίνουν πιο αυστηρα. Μολις τα ενθυλακώσουν θα σας κουρέψουν.

tromp

Ο πιο γελοίος λαός του πλανήτη. Χαίρεσαι άθλιο υπάνθρωπο υποκείμενο αν θα κουρευτούν χρήματα ανθρώπων μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις εσύ. Για αυτό δεν θα πάτε ποτε μπροστά.

George

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις μία. Όποιος πάει μετρητά στην τράπεζα, αυτά εξαιρούνται των capital controls. Που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ανάληψη άμεσα το ίδιο ποσό. Αυτό που δεν λένε είναι τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Που θα περιλαμβάνουν και τσιπάκι εντοπισμού. Όλοι θα πάνε για να φρεσκάρουν τις καβάτζες και θα "φάνε" το τσιπάκι.

Τι το κοιτάς;

Με αυτό θα σε εξαγοράσουν !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης