CNBC: Μήπως η Ελλάδα θέλει να την «πετάξουν» εκτός ευρώ;

CNBC: Μήπως η Ελλάδα θέλει να την «πετάξουν» εκτός ευρώ;

Το αμερικανικό δίκτυο επισημαίνει πως οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Ευρωπαίους βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα

CNBC: Μήπως η Ελλάδα θέλει να την «πετάξουν» εκτός ευρώ;
Μήπως  η Ελλάδα θέλει τελικά να βγει εκτός Ευρωζώνης;, διερωτάται το αμερικανικό δίκτυο CNBC το οποίο σε νέο δημοσίευμά του επισημαίνει πως οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Ευρωπαίους γείτονές της βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν πως η Ελλάδα δεν θέλει να βγει από το ευρώ, ωστόσο, ο Richard Lewis, διαχειριστής κεφαλαίων στη Fidelity Worldwide Investment, εκτιμά, μιλώντας στο CNBC, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την αρχή ήταν υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι Έλληνες πολιτικοί προσανατολίζονται στο να βγουν έξω από το ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Squawk Box προσθέτοντας ότι θα ήταν «εντελώς ορθολογική» μια τέτοια άποψη για τη χώρα, να επιθυμούν δηλαδή ένα Grexit «δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της».

Ωστόσο, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει στις εκλογές, ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε εκστρατεία διατυμπανίζοντας την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, σχολιάζει ο ίδιος...

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης