Νέο fund με... υπογραφή Dolphin για αγορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Νέο fund με... υπογραφή Dolphin για αγορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Η Dolphin Capital Opportunities έχει ήδη συγκεντρώσει κεφάλαια άνω των 200 εκατ. ευρώ κι έχει ξεκινήσει να επενδύει στην ελληνική αγορά, έχοντας αγοράσει δύο ξενοδοχεία έναντι συνολικού ποσού ύψους περί τα 20 εκατ. ευρώ

Νέο fund με... υπογραφή Dolphin για αγορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα
Ευκαιρίες σε υφιστάμενα ξενοδοχεία σε Αθήνα αλλά και άλλες τουριστικές περιοχές ανά την Ελλάδα αναζητεί η Dolphin Capital Opportunities, το νεοσύστατο επενδυτικό όχημα του ομίλου Dolphin, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετέχουν Αμερικανοί επενδυτές, με παρουσία σήμερα στην ελληνική αγορά.

Η DCO συστάθηκε ακριβώς με στόχο τις επενδύσεις σε υφιστάμενες, μεγάλες ιδιοκτησίες ξενοδοχείων και επίκεντρο κυρίως την Ελλάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Dolphin Capital Opportunities έχει ήδη συγκεντρώσει κεφάλαια άνω των 200 εκατ. ευρώ κι έχει ξεκινήσει να επενδύει στην ελληνική αγορά, έχοντας αγοράσει δύο ξενοδοχεία έναντι συνολικού ποσού ύψους περί τα 20 εκατ. ευρώ.

Κλείσιμο
Τα στελέχη του fund, με εμπειρία σε διεθνείς επενδυτικούς κολοσσούς (βλ. Goldman Sachs), πραγματοποιούν επαφές αυτή τη στιγμή για την αγορά και άλλων ξενοδοχείων, διατηρώντας ενδιαφέρον ακόμη και για μονάδες στην Αθήνα και εκτιμάται ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο μπορεί να έχουν «κλείσει» και νέες συμφωνίες, με ένα συνολικό επενδεδυμένων κεφαλαίων για την DCO, άνω των 100 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης