Μηλιός: Να μην φυλακίζονται όσοι έχουν χρέη άνω των 5 χιλ.ευρώ

Μηλιός: Να μην φυλακίζονται όσοι έχουν χρέη άνω των 5 χιλ.ευρώ

«Δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από την εγκύκλιο του κ. Θεοχάρη πολιτικές δυνάμεις που ψήφισαν το συγκεκριμένο Νόμο και υλοποιούν την πιο βάρβαρη και πιο άδική φορολογική πολιτική», επισημαίνει ο υπεύθυνος του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Μηλιός: Να μην φυλακίζονται όσοι έχουν χρέη άνω των 5 χιλ.ευρώ
Ο νόμος που προβλέπει άσκηση ποινικής δίωξης για χρέη μεγαλύτερα των 5.000 ευρώ έχει ψηφιστεί από το 2011, επισημαίνει ο υπεύθυνος του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός και χαρακτηρίζει «υποκριτές» όσους «ανακαλύπτουν τώρα την Αμερική και διαμαρτύρονται. «Όσοι επιθυμούν να αλλάξει η συγκεκριμένη διάταξη, δεν έχουν παρά να ψηφίσουν τη σχετική ρύθμιση», τονίζει ο κ. Μηλιός.
 
Στη δήλωσή του,  ο υπεύθυνος του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει και αποκαλύψει τις διατάξεις του συγκεκριμένου νόμου από το 2011 «
αλλά αντιμετώπισε πέπλο σιωπής» και προσθέτει: «Δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από την εγκύκλιο του κ. Θεοχάρη πολιτικές δυνάμεις που ψήφισαν το συγκεκριμένο Νόμο και υλοποιούν την πιο βάρβαρη και πιο άδική φορολογική πολιτική».
 
Ο κ. Μηλιός τονίζει ότι «είναι αναγκαίο να υπάρξει άμεσα νομοθετική ρύθμιση για την αντιμετώπιση του όλου προβλήματος το οποίο θα οδηγήσει στις φυλακές πολίτες, οι οποίοι «διέπραξαν το έγκλημα» να απολυούν, να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, να υποστούν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης