ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων 1,25 δισ. ευρώ την Τρίτη

ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων 1,25 δισ. ευρώ την Τρίτη

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013, θα διενεργηθεί δημοπρασία εντόκων γραμματίων, διάρκειας 13 εβδομάδων, του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 1,25 δισ. ευρώ, λήξεως 19 Απριλίου 2013....

ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων 1,25 δισ. ευρώ την Τρίτη
Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013, θα διενεργηθεί δημοπρασία εντόκων γραμματίων, διάρκειας 13 εβδομάδων, του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 1,25 δισ. ευρώ, λήξεως 19 Απριλίου 2013.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), ημερομηνία διακανονισμού (settlement) ορίστηκε η Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 (Τ+3).
 
Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.
 
Η δημοπρασία θα γίνει με ανταγωνιστικές προσφορές από τους Βασικούς Διαπραγματευτές Αγοράς στην ΗΔΑΤ, σύμφωνα με τη διαδικασία, που προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας τους.
 
Κλείσιμο
Επίσης, βάσει του κανονισμού των Βασικών Διαπραγματευτών, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής μη ανταγωνιστικών προσφορών τόσο κατά την ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας όσο και κατά το χρονικό διάστημα των 2 εργάσιμων ημερών, μετά το τέλος αυτής και μέχρι ώρας 12.00 μμ της δεύτερης εργάσιμης ημέρας. Οι μη ανταγωνιστικές προσφορές θα ικανοποιηθούν στην τιμή της τελευταίας προσφοράς, που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut-off price), μέχρι συνολικού ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού για κάθε μία από τις παραπάνω δύο περιπτώσεις.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης