Έως τις αρχές της άλλης εβδομάδας το «κλείδωμα» των μέτρων, λέει ο Κεδίκογλου

Έως τις αρχές της άλλης εβδομάδας το «κλείδωμα» των μέτρων, λέει ο Κεδίκογλου

To αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα «κλειδώσουν» τα μέτρα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου

Έως τις αρχές της άλλης εβδομάδας το «κλείδωμα» των μέτρων, λέει ο Κεδίκογλου
To αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα «κλειδώσουν» τα μέτρα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου.

«Προσπαθούμε να βρούμε τη δικαιότερη δυνατή λύση σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για αποφάσεις που δε θα ήθελε να πάρει κανένας, αλλά είναι αναγκαίες και θα είναι οι τελευταίες», τόνισε σε συνέντευξή του στον «Αlpha Fm».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμη ότι τα μέτρα θα συνοδευτούν από πολιτικές ανάπτυξης και σημείωσε ότι «αυτά τα 11,5 δισ. ευρώ είναι το ποσόν που πρέπει να εξοικονομηθεί για να αρχίσουμε να ανακτούμε την οικονομική ανεξαρτησία μας».

Κλείσιμο
«Είναι αυτό που λείπει για να έρθουμε "ίσα βάρκα- ίσα νερά" σε έσοδα και δαπάνες. Διότι δεν πιστεύω ότι κανείς θέλει η χώρα μας, κάθε ώρα που περνά, κάθε μέρα που περνά, να δημιουργεί νέο χρέος. Θέλουμε την ανεξαρτησία μας, θέλουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια», πρόσθεσε.

Υπογράμμισε, δε, πως εκτός από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών από τη δόση των 31,5 δισ. «ένα μεγάλο μέρος θα πάει στην αποπληρωμή των χρεών του Δημοσίου».

«Αυτό που θέλουμε είναι η ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών να οδηγήσει σε ενίσχυση της ρευστότητας, ιδιαίτερα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων», κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης