Άλλα δύο πλοία για την Arcadia Shipmanagement

Άλλα δύο πλοία για την Arcadia Shipmanagement

Ολοκληρώνεται τον Ιούλιο το ναυπηγικό πρόγραμμα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ναυπηγικό πρόγραμμα της Arcadia Shipmanagement Co Ltd, συμφερόντων Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Η εταιρεία έχει υψωμένη την γαλανόλευκη σημαία σε όλα της τα πλοία ενώ τα πληρώματά της είναι ελληνικά.

"Το ναυπηγικό πρόγραμμα συνεχίζεται και μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2012 θα παραλάβουμε άλλα δύο πλοία από ναυπηγεία της Κορέας, πλέον των είκοσι επτά που μέχρι τώρα παραλάβαμε. Έτσι η εταιρεία συνεχίζει να διαχειρίζεται ένα από  τους νεότερους στόλους στο κόσμο. επισημαίνει ο Δημήτρης Ματθαίου Γενικός Διευθυντής Arcadia Shipmanagement Co Ltd και προσθέτει:
 
"Η Ναυτιλία για την χώρα μας ήταν και είναι το αποδεδειγμένο συγκριτικό μας πλεονέκτημα και πρόκληση σήμερα είναι να διατηρήσει αυτά τα διαχρονικά βιώσιμα πλεονεκτήματα που αποτελούν την πηγή πλούτου και ευημερίας της.  

Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ναυτιλίας θα μπορούσε μόνο θετικά να λειτουργήσει για την χώρα μας, ιδιαίτερα αυτή την στιγμή όπου η Ελλάδα αναζητά λύσεις που θα οδηγήσουν την Ελληνική οικονομία σε μια ομαλή για την χώρα πορεία θέτοντας μεταξύ άλλων ως έναν από τους κύριους στόχους την στήριξη του Ελληνικού νηολογίου. Προς τη κατεύθυνση αυτή, σχεδόν όλα τα πλοία της Arcadia αλλά και τα νεότευκτα πλοία που πρόσφατα παραλάβαμε, φέρουν την Ελληνική Σημαία  και επανδρώνονται με Έλληνες ναυτικούς".

Η Arcadia είναι από τις εταιρείες που έχουν ανεπτυγμένη στο μέγιστο την περιβαλλοντική ευαισθησία

«Και με την ευκαιρία , πριν λίγες ημέρες, της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος», οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα τον τελευταίο χρόνο ενέτεινε τις προσπάθειές της να μειώσει περαιτέρω τις επιπτώσεις στη θαλάσσια και ατμοσφαιρική ρύπανση. Νέοι κανονισμοί και νέα μέτρα εφαρμόζονται στα πλοία που συμβάλουν και αυτά στη σωτηρία του πλανήτη" επεσήμανε ο Δημήτρης Ματθαίου και καταλήγει:  

"Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη στη στεριά και τους ναυτικούς μας στα πλοία, που συμβάλλουν με ζήλο, συνέπεια και ναυτοσύνη στην εξέλιξη της Arcadia.

Με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μας, ατενίζουμε το μέλλον, αυτούς τους δύσκολους καιρούς, με αισιοδοξία και σεβασμό στις ίδιες αξίες και ιδανικά που ανέδειξαν την  Ελληνική ναυτιλιακή παράδοση, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη ποιότητα και ασφάλεια των προσφερόμενων υπηρεσιών μας".

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Νικ

 Ενα μεγαλο μπραβο στο.ν αγγελοπυλο και στους γιουστου που αγαπανε την ελλαδα και τους ελληνες και βοηθανε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fgrh_XL

Στην αντεπίθεση περνά η ΔΕΗ με αφορμή την υψηλή τιμή (54,74 ανά μεγαβατώρα), με την οποία έκλεισε η τελευταία δημοπρασία ηλεκτρικής ενέργειας και τις γκρίνιες που διατυπώνονται από τους ιδιώτες προμηθευτές.

fosun

Tα σενάρια «διάσωσης» της Folli Follie από τον κινεζικό κολοσσό κυκλοφορούσαν πριν την αποκάλυψη για την «τρύπα» ενός δισ. δολαρίων στα έσοδα της ελληνικής εταιρείας από Ασία, ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι φήμες έχουν αναζοπυρωθεί