Ζήσης Βρύζας: Η «βεντέτα» με τον Σαλπιγγίδη και το σφυρί για τη μεζονέτα στη Χαλκιδική

Ζήσης Βρύζας: Η «βεντέτα» με τον Σαλπιγγίδη και το σφυρί για τη μεζονέτα στη Χαλκιδική

Για τις 31 Μαΐου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός του ακινήτου του πρώην διεθνή επιθετικού στην Άφυτο, με επισπεύδοντα τον… επίσης πρώην διεθνή επιθετικό για ένα δάνειο προ δεκαετίας

vrizas2
Αυτή η… βεντέτα κρατάει χρόνια και όταν οι εμπλεκόμενοι είναι δύο πρώην διεθνείς επιθετικοί, τότε δεν υπάρχει χώρος για… αμυντικές κινήσεις. Πρωταγωνιστές, δύο «μάγοι» της μπάλας. Από τη μία ο Ζήσης Βρύζας, διεθνής παλαίμαχος επιθετικός που διέγραψε πολυετή καριέρα στη Skoda Ξάνθη, τον ΠΑΟΚ και το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004. Αφότου κρέμασε τα παπούτσια του ανέλαβε διάφορες θέσεις στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο νεότερος μεν, αλλά και αυτός πρώην διεθνής επιθετικός, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, ενώ διακρίθηκε στην Εθνική, της οποίας υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου (εναντίον της Νιγηρίας).

Η αιτία της κόντρας

Το μεταξύ τους «τζαρτζάρισμα» έχει την αφετηρία του στο… μακρινό 2013, όταν με βάση το ιστορικό της υπόθεσης ο Ζήσης Βρύζας δανείστηκε από τον Σαλπιγγίδη 65.000 ευρώ, αλλά όπως φαίνεται δεν του τα επέστρεψε ποτέ.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης